in

Danas izgleda neprepoznatljivo, ima 30 godina i ne bavi se glumom (FOTO)

Džek Glison je svojevremeno “Igri prestola” toliko uverljivo odglumio princa Džofrija Barateona, razmaženog sadistu i sina kraljice Sersei Lanister, da je publika širom sveta poverovala da je možda i u realnom životu takav.

U seriji je skončao tragično, kao i veći deo junaka iz najgledanijeg serijala ikada. Ipak, od tada je prošlo dosta godina i Džofri Barateon je i te kako porastao.

Tokom serijala, koji je počeo 2011. godine, bio je tek punoletan, a sada se, sa svojih 30, umnogome promenio.

Iako je bio omiljeni glumac koga su svi “voleli da mrze”, Džek je danas producent i član nezavisne pozorišne kuće Collapsing Horse, koju je s prijateljima 2012. godine osnovao u Dablinu.

 


Pročitajte još: Neverovatna transformacija: LIDIJA VUKIĆEVIĆ se odlučila na drastičnu promenu, ofarbala kosu, a evo kako sad izgleda (FOTO)

Izveli su, između ostalog, dečju lutkarsku komediju “Monster/Clock”, s kojom su prisvojili ovacije kritičara i publike, i “Bears in Space”, koja je završila i na londonskim i njujorškim daskama.

Gleson je nekoliko godina nakon “Igre prestola” i dalje dobijao ponude za uloge u velikim akcijskim filmovima i blokbasterima, ali ih je redom odbijao jer, rekao je javno, sa svojim nezavisnim predstavama je mnogo srećniji nego s bilo čime u Holivudu.

 


“Igra Prestola” u međuvremenu je dobila svoj prikvel, seriju “House of the Dragon”, ili “Kuća zmaja”, koja se jednom nedeljno strimuje na HBO Max platformi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU