in

Da li je prepoznajete? Oduvek je važila za omiljenu pevačicu i fatalnu ženu, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Danas je prepoznatljiva po dugoj crnoj kosi i zanosnim oblinama, a u mladosti je imala potpuno drugačiji imidž.

Pročitajte još: Nikada je nismo videli bez plave perike: Doli Parton izgleda NEPREPOZNATLJIVO sa svojom PRAVOM kosom (FOTO)

Vrlo mlada je počela da peva sa majkom po kafanama i restoranima. Prvi album je snimila 1983. godine, a pesma Dođi da mi ruke greješ donela joj je ogromnu popularnost. Njeni najveći hitovi su pored ove pesme i  “Učinilo vreme svoje”, “Poludelo srce”,” On me voli, on me želi”,” Mađije”, “Nedelja”, “Plači, moli”, “Zagušljivo” i mnogi drugi.

Zlata je promenila nekoliko izdavačkih kuća, a počela je u Diskotonu.  Decenijama je jedan od najpopularnijih interpretatora romske muzike, i jedan od najtraženijih zabavljača na narodnim veseljima.


Njen privatni život je oduvek bio interesantan medijima. Roditelji su je udali na silu kada je imala četrnaest godina, a ona je dve godine kasnije napustila muža i udala se za drugog. Bila je u braku sa pevačem narodne muzike, Hasanom Dudićem, ali su razvedeni. Nakon toga se udala za TV-lice, Zorana Pejića – Peju, ali se i od njega razvela. Iz oba braka ima po jednog sina. Godine 2010. učestvovala je u rijalitiju Farma.


Iako je danas fatalna crnka, na društvenim mrežama pojavila se slika na kojoj popularnu pevačicu ne biste prepoznali. Tada je imala crvenu talasastu kosu i potpuno drugačiji imidž.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU