in

Da li je ovo nova izabranica poznatog glumca? (FOTO)

Da li je ovo nova izabranica poznatog glumca? (FOTO)

Džoni Dep poslednjih meseci nalazi se u centru pažnje svetskih medija zbog suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd. Glumac je Amber tužio zbog članka koji je glumica napisala za ,,Washington Post”u kome tvrdi da je bila žrtva porodičnog nasilja, bez navođenja imena glumca.

Suđenje se završilo i presuda je doneta u korist Džonija, tako da se prašina koja se digla oko bivših supružnika za sada spustila. Međutim, poznati glumac uslikan je u Italiji sa nepoznatom crvenokosom devojkom, te su se svi zapitali da li je u pitanju njegova nova izabranica.

Foto:Profimedia

Džoni je u Italiju stigao da bi nastupao sa poznatim gitaristom Džefom Bekom, a fanovi nisu imali mira dok nisu saznali s kojom to devojkom Dep šeta ulicama Italije.

Foto:Profimedia

Ipak, na zalost ili na sreću onih kojima se ova misteriozna devojka nije dopala, u pitanju je Džonijeva profesorka francuskog. Ona ce mu pomagati da usavrši francuski jezik za prestojeći film ,,Žan du Bari” u kojem glumac glumi glavnu ulogu.

Pročitajte još:Bred Pit šokirao celokupnu javnost: Glumac na crvenom tepihu u suknji (FOTO)

Film je rađen po istinitoj priči a u radnja je fokusirana na ćerku krojačice koja je u 18. veku postala poslednja ljubavnica kralja Luija XV. Džoniju će ovo biti prvi film koji je snimio u poslednje 3 godine.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU