in

Da li je haljina SELME HAJEK pun pogodak ili potpuni promašaj? (FOTO)

Selma Hajek je prisustvovala promociji memoara “A Visible Man” koje potpisuje urednik britanskog “Vogue” Edvard Eninful. Ona je podigla mnogo prašine svojim odabirom haljine.

Za ovu priliku ona je odabrala veoma zanimljivu haljinu, koja je kod nekih izazvala oduševljenje, dok su se drugi pitali zbog čega je obukla tako nešto. Međutim, oko jednog se moraju složiti, a to je da je privukla mnogo medijiske pažnje, kao i da je veoma upadljiva.

Pročitajte još: ŠMINKA JE MAGIJA: Pogledajte kako izgledaju Neda, Snežana, Brena i Bekuta BEZ IJEDNE TRUNKE (FOTO)

U pitanju je haljina bele boje sa karnerima. Ona se dole širi, dok je u gornjem delu uska pa je tako njen dekolte bio u prvom planu. Nosila je belu torbicu i dijamanske miđuše. NJena šminka je bila veoma svedena, a kosu je vezala u visoku punđu, pa su tako njene pravilne crte lica došle do izražaja.

 


Neki su je nazivali “modernom kraljicom” i udeljivali komplimente poput: “Prelepa”, “Haljina je nestvarna”, “Najlepša glumica”, “Salma nikad bolje nije izgledala”… 

Dok su sa druge strane, mnogi negativno komenarisali Selminu haljinu: “Šta je ovo obukla”, “Salma skinula zavesu i ogrnula je”, “Šta je vama ovde lepo”, “Žena jednostavno ne zna da se obuče”, “Izgleda kao ona balerina na vašaru”… 

 


BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU