in

Čuvena Mahidevran nije imala sreće u ljubavi

Čuvena Mahidevran nije imala sreće u ljubavi

Najveći glumački uspeh prelepe Nur Fetahoglu je uloga Mahidevran u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Rođena je u Nemačkoj kao najstarija od petoro dece. Diplomirala je modni dizajn, a zatim je radila na televiziji i čitala finansijke vesti.

Prvi put se udala za brokera Murata Ajasana, međutim, njihov brak je propao zbog snimanja i poslovnih obaveza koje je imala.

“S Muratom sam ostala u korektnim odnosima, od njega sam tražila samo da mi dozvoli da zadržim njegovo prezime”, rekla je glumica nakon razvoda 2011. godine.

Pročitajte još: Ćerka Lize Meri Prisli, Rajli Keug: Prekinula tišinu nakon majčine IZNENADNE SMRTI (FOTO)

Ubrzo je ipak vratila svoje devojačko prezime, a dve godine nakon toga ponovo je rekla “da” preduzetniku Leventu Veziroglu. NJihov brak je trajao svega 14 meseci, nakon čega su odlučli da se razvedu. 

Nakon dva meseca su se ponovo pomirili, a razlog je bio glumičina trudnoća. Nur godinama nije uspevala da se ostvari kao majka, pa su oni ipak odlučili da pruže njihovoj ljubavi još jednu šansu zbog deteta.

 


Na svet je 2016. godine donela ćerkicu Elisu. Međutim, njihov drugi brak se nakon pet godina okončao, a oni su se sporazumno razveli za svega 10 minuta.

Ostali su u dobrim odnosima zbog ćerke i više puta pokazali da im je njena sreća na prvom mestu.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU