in

Čudni razlozi zbog kojih neki ljudi SANJAJU CRNO-BELO – i kako to može biti ODRAZ EMOCIONALNOG STANJA

BIZARNI snovi ostaju u glavi i nakon buđenja, a posebno je uznemirujuće kada se nenormalni elementi pojavljuju iznova i iznova

Ako su vaši snovi obično spektakl u punoj boji, nagli prelazak na crno-belo može signalizirati neobičnu emocionalnu aktivnost iza scene. Može postojati nekoliko objašnjenja da se vaši snovi iznenada javljaju u crno-beloj boji, ali prvo isključite očigledne uticaje kao što je TV maraton starih filmova.

Ako niste gledali reprize “Ptice” i “Psiho”, možda je problem nešto u vašoj psihi.

Nedostatak emocija

Blage šeme boja mogu ukazivati na „nedostatak emocionalnog učešća u snu“. To bi moglo značiti da se osećate obespravljeno i da ne možete da podelite svoja prava osećanja sa ljudima u svom životu.

Pročitajte još: 10 znakova da ste VISOKO INTELIGENTNI, tvrde stručnjaci – da li se prepoznajete u nekom od njih

Strah od osećanja

To takođe može predstavljati strah od onoga što osećate – posebno ako se dugo borite sa emocionalnim problemom i ne možete da dođete do rešenja.

Foto: Piksabej

Kada pokušavate da preživite period emocionalnih previranja, pišu stručnjaci, vaša podsvest može pokušati da vam pruži „odmor“ tako što će smanjiti zasićenje vaših snova.

Treba mi pauza

Ako se vaš crno-beli san sastoji iz niza svakodnevnih događaja, ili ako se elementi sna ponavljaju, to je još jedan pokazatelj da vaš um pokušava da vam da vremena da se opustite i prestanete da brinete.

Međutim, ako su vaši snovi zbunjujući i uznemirujući, ali i dalje crno-beli, moglo bi se dogoditi nešto drugo.

Skrivene brige

Snovi koji uključuju kratke događaje ili vam pokazuju prošle događaje sa delimičnim detaljima mogu signalizirati skrivenu zabrinutost zbog situacije za koju ste se nadali da je rešena.

Ovi snovi možda pokušavaju da vam pomognu da shvatite „pravu priču“ ili nastavite da istražujete nečije sumnjivo ponašanje. To je znak da nemate dovoljno jasnu sliku o osobi ili događaju u vašem životu.

Nedostatak kontrole

Tokom izazovnog vremena ili životne promene, to takođe može signalizirati nedostatak kontrole.

Nesreća vas stalno prati, planovi se otkazuju ili osoba u vašem životu manipuliše – u svakom slučaju, taj nedostatak kontrole odražava se u vašem dosadnom, turobnom snu.

Niske grane

Ili, može otkriti osećaj malodušnosti nakon “odustajanja” na životnom putu, posebno u ljubavnim pitanjima ili karijeri.

Ako pristajete na manje nego što zaslužujete, taj crno-beli san može biti znak upozorenja i poziv na akciju: slušanje intuicije moglo bi da vas spase i od dosadnog života.

BONUS VIDEO: