in

“Ceo život stidela sam se da pevam”

Barbara Bobak pre nego što je zakoračila u muzičke vode bavila se potpuno drugačijim poslom.

Većini pevača od malih nogu bio je san da postanu velike muzičke zvezde, međutim bivša učesnica “Zvezda Granda” Barbara Bobak imala je potpuno drugačije snove.

Godinama se bavila prevođenjem tekstova, a kako i sama priznaje bila je sigurna da će to biti njena životna profesija.

– Mislila sam da ću uvek da se bavim pisanjem ili nekim sličnim poslovima jer sam se ceo život stidela da pevam. Nisam mislila da sam dovoljno dobra u muzici i recimo kada sam bila sama kod kuće uvek sam pevušila, ali kada čujem da se otvaraju vrata i da majka ulazi ja odmah pomislim “Jao Bože samo da me nije čula kako pevam”. Tako da baš sam oduvek bila stidljiva za to- otkrila je pevačica.

Međutim, danas ima mnogo razloga da bude srećna što je deo estradnog neba. Osim uspeha koji je postigla u dosadašnjoj karijeri, zahvaljujući muzici upoznala je svoju veliku ljubav Darka Lazića sa kojim uskoro planira da stane na ludi kamen.

Pročitajte još: Slovo “M” ima posebnu simboliku: Mirka Vasiljević progovorila o odrastanju bez OCA

– Kada su me čuli kako pevam neki muzičari i ljudi koji su već dugo u muzici i rekli mi da umem to da radim, shvatila sam da i nisam tako loša i počela da se bavim muzikom- prisetila se Barbara tokom gostovanja u emisiji “Zvezde Granda Specijal”.

Darko kao jedan od napopularnijih mladih narodnjaka danas je svojoj devojci velika podršku u poslu i karijeri, a nedavno su zajedno bili na Američkoj turneji, na kojoj je pevač zaprosio svoju izabranicu.

– Konačno je došlo vreme da se meni nešto lepo desi. Posle svih ovih gluposti i svega što se dešavalo, konačno da i meni sine sunce i da mi bude lepo u životu. Hvala Bogu, turneja je prošla jako uspešno- rekao je Lazić.