in

Buduća mlada koja je bila OČAJNA zbog svojih „odvratnih“ zuba, dobila IZGLED IZ SNOVA (FOTO)

Nije mogla više da dopusti da joj zubi ruše samopouzdanje.

Hana, 29, rekla je da su ljudi iz emisije otkrili njene „užasne“ zube, koji su je terali da se skriva godinama.

Rekla im je: „Imam problem. To je deo mog života toliko godina i utiče na sve. Ne želim više da izlazim i družim se. Pojavljujem se samo na porodičnim događajima. Zaista sam samosvestan. Osećam se kao da moram da se krijem sve vreme. Uskoro se udajem i bilo bi od velike pomoći ako bih se rešila problema.”

Problem ne može da reši godinama

Nakon što su je pitali u čemu je problem, šokirala je doktore u emisiji kada je otkrila zube. Rekla im je: „To su moji zubi. Nemaju boju, iskrivljeni su i mrzim da ih vidim.” U emisiji je rekla: „Imam 29 godina, buduća sam mama i žena i imam jako loše zube. Krivi su, žuti su, odvratni su i prava sramota.”

Pročitajte još: KOMBINACIJA ZA DESETKU: Kejt Midlton ponela minđuše od 10 evra, a haljina i duge čizme su posebna priča (FOTO)

„Koristila sam svaku pastu za zube i vodu za ispiranje usta. Čak sam i pokušavala da pravim svoje. Probala sam, kožu banane, kokosovo ulje i ugalj i ništa nije uspelo. Kao da mi je suđeno da zauvek imam ove užasne zube.”

Foto: Printskrin/TvE4

Rekla je da je problem došao do vrhunca zbog njenog predstojećeg venčanja. Dodala je: „Ne želim da najsrećniji dan u mom životu bude zasenjen ovim užasnim zubima i da ne mogu da se fotografišem. Samo želim da izgledam lepo na dan svog venčanja.”

Hana je rekla da je problem počeo kada su joj odrasli zubi izbili pre nego što su joj ispali mlečni zubi. Rekla je: „Nisu mogli da nađu gde da izađu pa su ušli pod uglom. Onda su se plak i stvari zalepile za moje zube i jednostavno ne mogu da ih očistim.” Ona je rekla da stomatolozi nisu bili voljni da pomognu jer su joj inače zubi bili zdravi. Dodala je: „Čistim ih dva puta dnevno. Nikada u životu nisam imala plombu, tako da nije da se ne brinem o njima. Svi su odustali od mene.”

Pripreme za venčanje

„Kada vidim svoje fotografije na kojima se smejem, pomislim ‘Bože, kako izgleda užasno’, a to nije ono što želim da mislim kada gledam svoje fotografije sa venčanja. To bi trebalo da bude najsrećniji dan u mom životu, pa želim da se smejem.”

Foto: Printskrin/TvE4

Dr Ešo je poslao očajnu mladu kod stomatologa dr Nine, koja joj je rekla: „Idem da obavim neko čišćenje i izbeljivanje, kao i kompozitno vezivanje. To znači da ću naneti neki materijal bele boje na vaše zube i učiniti da izgledaju belje.”

Foto: Printskrin/TvE4

Pre nego što joj je dozvoljeno da vidi rezultat, uradili su joj i tretman lica i počupali obrve, a šminkerka Aleks je podigla lice. Kada je ogledalo konačno otkriveno, Hana je bila na sedmom nebu od sreće. U dahu je rekla: „To čak ni ne liči na mene. Ovo je najbolje što sam ikada izgledala. Ako mogu da izgledam ovako lepo na dan svog venčanja, biću tako srećna.”

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU