in

Bogdan nije preboleo CECU: Isplivao DOKAZ!

Da je Svetlana Ražnatović fatalna žena regionalnoj javnosti odavno je jasno, a tome svedoči i činjenica da Bogdan Srejović nije preboleo Cecu.

Naime, bivši dečko Cece Ražnatović, menadžer Bogdan Srejović, očigledno nije prošlost ostavio iza sebe, a dokaz za to ima i Cecin obožavalac. Reč je naime o dečku koji je od Cece na “Instagramu” dobio savet za prvi dejt. A onda je usledio šok.

Pročitajte još: Celo crnogorsko primorje se okreće za njom: SLOBODA MIĆALOVIĆ u haljini koja ostavlja bez daha (FOTO)

 

@filipfilipovvic 🌹#fyp #foryou #foryoupage #viral #fypシ #fypシ゚viral #cecaraznatovic #dejt ♬ Fatalna ljubav – Ceca Raznatovic

Naime, na “TikToku” se pojavio video koji pokazuje da Bogdan “uhodi” ljude koji se dopisuju sa Cecom. Nakon što je od Cece dobio savet za dejt, dobio je i pitanje od Bogdana: “Kako je prošao prvi dejt?”. Video je mnogima bio dokaz da ni gotovo godinu dana od raskida Bogdan Srejović nije preboleo Cecu, a šta o tome ona misli javnosti još uvek nije poznato.

 


Podsetimo, sredinom januara prošle godine u javnost je procurila vest da su balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i poznati beogradski ugostitelj Bogdan Srejović u ljubavnoj vezi. Ova veza je počela malo pre nego što je vest stigla u medije, ali zbog učestalih zajedničkih pojavljivanja sa prijateljima po gradu i te kako je postala zapažena i brzo postala saznanje predstavnika sedme sile. Međutim, oni su nakon godinu dana veze odlučili da stave tačku na svoj emotivan odnos.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU