in

Bivša sobarica otkrila BIZARNOSTI o sinu KRALJICE ELIZABETE

Kraljevska porodica nije želela da ovo dospe u javnost.

Bivša sobarica kraljevske porodice, Šarlot Brigs rešila je da iznese u javnost sve bizarne navike princa Endrua. Ona je u kraljevskoj rezidenciji počela da radi 1996. i tokom dugogodišnjeg rada, kako tvrdi, doživela je neprijatna iskustva.

Ona je rekla da je prihvatila posao koji niko drugi nije želeo da radi – da služi razmaženog princa Endrua.

Pročitajte još: Zašto je kraljica Elizabeta 1952. odbila da promeni ime? Ove godine proslavlja 70 godina od stupanja na presto

Preka narav

Naime, Šarlot tvrdi da je princ Endru vrlo preke naravi i da brzo plane. Tako je više puta vikao na nju kada bi slučajno ostavila otškrinute zavese u sobi u kojoj on spava. “Svetlo bi mu poremetilo san, a to nikako nije voleo. Ukoliko zavese nisu navučene na prozore, usledil bi prava histerija”, rekla je ona.

“Zbog ružnog ponašanja često sam bežala od njega. On misli da je iznad svih”, kaže Šarlot, koju je Endru neretko dovodio do suza.

Plišane igračke

U svojim odajama je pažljivo čuvao 72 plišana medvedića odevena u odela mornara.

“Čim sam dobila posao, rekli su mi za plišane igračke i bilo mi je uvrnuto kako on i dalje želi da ih ima”

Svaki dan je slagala kolekciju tako da su najveći plišani medvedići bili na kraju, a manji su bili u prvom redu. Zatim je noću, ona ili neka druga sobarica pomoću šablona stavljala plišane medvediće na njihova određena mesta po sobi. Mali medvedi bili su naslagani na kaminu, dok su druge plišane životinje, uključujući dva nilska konja i crnog pantera, bile raspoređene po krevetu i sobi.

Sam princ Endru je navodno izjavio još 2010. godine da je oduvek skupljao plišane medvediće. Međutim, njegova bizarna navika dobila je potpuno drugačiju konotaciju ako se uzme u obzir njegovo druženje sa osuđenim pedofilom Epštajnom, kao i da je sam nedavno optužen za silovnje maloletnica.

BONUS VIDEO:

 

                            Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU