in

Bio sam zapanjen kada sam ih video

Bio sam zapanjen kada sam ih video

Kejt Midlton je primećena prvi put otkako je bila podvrgnuta operaciji abdomena u januaru. Kako navodi izvor za The Sun princeza od Velsa primećena je u subotu kako posećuje svoju omiljenu prodavnicu na obližnjoj farmi.

Pomenuti list navodi da je prodavncia u blizini Vindzora i da je Kejt izgledala „srećno, opušteno i zdravo“ dok je odvojila malo vremena da pregleda proizvode u radnji.

Jutro pre posete provela je posmatrajući svoju decu Džordža (10), Šarlot (8) i Luisa (5) kako učestvuju u sportskim aktivnostima zajedno sa svojim suprugom princom Vilijamom.

Očevidac u radnji na farmi u Vindzoru rekao je:

– Posle svih glasina koje su se širile, bio sam zapanjen kada sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom i izgledala je srećno i izgledala je dobro. Deca nisu bila sa njima, ali to je tako dobar znak da je dovoljno zdrava da ode do radnje.

Kejt nije učestvovala ni u jednoj javnoj dužnosti od Božića 2023. i očekuje se da se neće vratiti na službene dužnosti sve dok se deca ne vrate u školu posle uskršnjih praznika 17. aprila.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU