in

“Bilo je ponžavajuće, stidela sam se da kažem roditeljima”

Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je da je bila žrtva zlostavljanja tokom školovanja:


– U osnovnoj školi sam trpela zlostavljanje. Postojala je neka grupa, kao što i u svakoj školi postoje grupe. Oni su mene nekoliko puta maltretirali, udarali, ćuškali, nije bilo ništa prestrašno, ali je bilo poprilično ponižavajuće – započela je priču pevačica, pa dodala da se stidela da kaže roditeljima:

Stidela sam se da ispričam roditeljima jer sam htela sama da izađem na kraj s tim. Delom zbog toga, a delom jer sam znala da ću da ispadnem neka kukavica u društvu – rekla je za “Republiku”.

Pročitajte još: “Jako obrazovana ali i preslikana otac”: Sina legendarnog BORE TODOROVIĆA svi znamo, ali da li ste znali čime se bavi i kako izgleda njegova ĆERKA DANA?

Osvrnula se i na svoj ljubavni život i da li se kaje zbog nečega:


– Pa nisam se nikad kajala što mi nijedna ljubav nije opstala, već sam se pokajala što sam bila veoma otvorena kada je moj ljubavni život u pitanju. Generalno sam veoma iskrena osoba. Malopre mi je i Kristina rekla: “Molim te, možeš li da ne ispričaš to i da ne budeš toliko otvorena. Nisu svi ljudi isti…” Imam 42 godine i ona mi kaže da neke stvari ne govorim. Greške koje sam napravila, odnosno zloupotrebe koje sam imala s druge strane, nisu kao kod normalnih ljudi. Samo kada si iskren i otvoren niko ne može da te povredi – priznala je za pomenuti medij.

Pročitajte još: Malo ko zna da je on muž Maje Nikolić: U braku su 23 godine, a voditeljka o njemu ima samo reči hvale (FOTO)

Svetla tačka u životu i njena najveća radost su ćerke Hana i Katja:


Mislim da sam nežna mama. Kod svojih ćerki ne vidim mane jer su prepune vrlina. Ne znam da li je kod svake mame tako, ali ja, ako sam nečim očarana, to su moja deca. Ne bih volela da moje ćerke naslede moju osobinu – neodgovornost, koju sam ranije imala. Sada to više nemam, vojnik sam, ali mi je trebalo vremena da to izbacim iz sebe – smatra pevačica.

Otkrila je zbog čega ne voli epitet “Novosadska barbika”:


– Ne znam koliko mi to svih ovih godina prija da me nazivaju Novosadska Barbika. Znamo svi šta je Barbika. Barbika je lutka. Da li lutka ima dušu? Nema. Da li je ona stvar s kojom se igraju deca ili odrasli… Ako ćemo na taj način da gledamo. A ako ćemo da gledamo na ovaj, na koji mislim da gleda većina ljudi, a to je lepa kao lutka, onda OK. Mada, opterećujuće je i to jer ne smatram sebe prelepoticom – zaključila je Bekvalčeva.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU