in

“Bila sam budna 30 sati pokušavajući da učinim sve…”

Adel je napravila dugu pauzu u karijeri, nije nastupala 5 godina, a njen album smo dugo čekali.

Obradovala je obožavaoce širom veta kada je krajem prošle godine objavila nove pesme. Sada kada je sve lepo krenula ipak nailazi na poteškoće, pa je njen prvi javni nastup posle pet godina otkazan.

Adel otkazala koncert

Danas je trebalo da održi prvi od 24 zakazana koncerta u Las Vegasu, na kojima je planirano da promoviše novi album “30”, ali je ipak došlo do otkazivanja današnjeg nastupa.

– Mnogo mi je žao, ali šou nije spreman. Pola moje ekipe se zarazilo koronom i nije bilo moguće u takvim uslovima završiti sve neophodne pripreme. I kašnjenje u isporuci dodatno je pokvarilo moje planove – rekla je Adel u suzama u objavi na instagramu, a prenosi BBC.

Pročitajte još: Uskoro ćemo ga gledati u novoj ulozi, a ovo su želje Milana Marića kada je reč o privatnom životu

Serija koncerata “Weekends With Adele” trebalo je da se održava svakog vikenda do aprila. Ulaznice su rasporedate u rekordnom roku, ali će publika ipak još malo da sačeka.

– Bila sam budna 30 sati pokušavajući da učinim sve kako se koncerti ne bi otkazivali. Ispotavilo se da je to nemoguće. Iscrpljena sam i duboko se izvinjavam obožavaocima koji su već stigli u Las Vegas zbog koncerata. Žao mi je, veoma sam uznemirena i stvarno mi je neugodno. Zakazaćemo nove koncerte, već radimo na tome – rekla je Adel.