in

Bila je supermodel, danas ima 53. i dalje je najlepša Dankinju na svetu! (FOTO)

Helena Kristensen je bila jedna od top pet najboljih modela sveta, a danas ima 52 godine i izgleda – savršeno.

Odavno je jasno da godine ne znače ništa kada žena treba da se skine u kupaći kostim. To su dokazale glumice Elizabet Harli, Dženifer Lopez, Hale Beri i Selma Hajek. Međuti, javnost najviše zanima kako izgledaju bivši super modeli.

Pročitajte još: PAUNOVA PUNĐA biće pravi letnji trend: Pravi se za svega nekoliko sekundi (VIDEO)

Neka vreme ne može ništa! Paulina Poriškova i Sindi Kraford u najbolji dokaz za to. Međutim, šta radi Helena Kristensen, najlepša Dankinja? NJih tri su nekada “harale” modnim pistama, a sve su danas aktivne na Instagramu i ponosno objavljuju sveže fotografije.

Tri puta se udavala, živi na tri mesta.

Helena Kristensen sada ima 53 godine, tri puta se udavala i ima jednog sina Mingusa. Ova brineta je m+posle manekenskih dana osnovala časopis “Nylon” 1999. godine i dugo se bavi fotografijom. Bila je veliki pobodnik protiv raka dojke.

Pročitajte još: Ana Ivanović izabrala DVE BOJE ZA PROLEĆE i opušten izgled: Kombinacija za primer (FOTO)

Lepa brineta ima stan u Kopenhagenu, kao i na Menhetnu gde obično i živi i gde ima radnju sa antikvitetima. Imala je i u Monaku, ali ga je prodala. Trenutno je polu-penzionisana, jer radi samo po pozivu, učestvuje u kampanjama i vodi radnju.Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU