in

Bila je devojka sina Marine Tucaković, snimila je nekoliko hitova, a onda je usledio SKANDAL nakon kog se povukla iz javnosti

Pojavila se 2012. godine

Teodora Baković, pre 10 godina pojavila se na muzičkoj javnoj sceni sa pesmama “Anemija”, “Srećno” i druge. Stasom i glasom skrenula je pažnju na sebe.

Pročitajte još: “Trudim se i borim da radim različite uloge”: Od honorara je platio roditeljima renoviranje kuće sa samo 13 godina, a šta danas radi MALI STANOJE iz popularnog “Montevidea”?

NJena veza sa sinom Marne Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom, bila je veoma zanimljiva medijima, a onda je odlučila da se povuče iz javnosti.

Oprobala se i u glumi, pa je imala epizodnu ulogu u seriji “Folk” u kojoj je odigrala samu sebe. Pored pesama i veze se sa Laćom, njenu karijeru obeležio je i skadndal, kada se na snimanju jedne emisije potukla sa Majom Nikolić. Ipak, na sreću, producent emisije uspeo je da ih razdvoji.

Teodora se pre dve godine udala, dobila je sina i ćerku, a njeno venčanje bilo je veoma aktuelno, jer im je na svadbi pevala Jelena Rozga.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU