in

Astrolozi smatraju da se NAJINTELIGENTNIJA DECA rađaju u OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

Astrolozi smatraju da se NAJINTELIGENTNIJA DECA rađaju u OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

Astrolozi kažu da inteligencija ima veze i sa horoskopskim znacima, a ova dva su izdvojili kao one koje nose najveći geniji.

Svaki horoskopski znak nosi svoje osobine, one koje volimo i one koje nam smetaju. Međutim, iako su istraživanja pokazala da inteligenciju nasleđujemo samo od jednog roditelja, astrolozi tvrde da i u tome horoskopski znak ima uticaj.

Ako verujete u astrologiju, saznajte koja su to dva najinteligentnija horoskopska znaka, možda ste to baš vi ili vaše dete.

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP: BIKOVI previše daju sebe, jedan znak uočava svoje greške

Vodolija

Oni imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnim sposobnostima i koeficijentom inteligencije. Ovaj vazdušni znak poznat je po osobinama kao što su inovativan pristup rešavanju problema i gledanju na život kroz posebne naočare. LJudi rođeni u znaku Vodolije jesu revolucionarni i nezavisni, kreativni tipovi.

Škorpija

One su najbolje u realnim procenama i razumevanju sveta u celini. Škorpije su veoma analitične, ali i saosećajne, intuitivne i strpljive. Imaju prirodnu intelektualnu radoznalost, žele da znaju sve o svemu što ih zanima. One su zaista najpametniji horoskopski znak po redu kritičnih i radoznalih umova.

Međutim, to ne znači da drugi znaci nisu inteligentni. Blizancii Vage takođe imaju odličan potencijal, kako je rekao Nil Krebtrij, astrolog.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU