in

ZVEZDAN I KRISTIJAN OTKRILI DETALJE ODNOSA S POKOJNOM PEVAČICOM! Obojica smo ludo voleli Kseniju, bila je fatalna!

Sin košarkaške legende Zorana Moke Slavnića i jedini preživeli iz dokumentarca “Vidimo se u čitulji” ispričali su da su bili ludo zaljubljeni u pevačicu koju je pre 12 godina ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda.

Vikipedija

Ksenija Pajčin

A ona je, očigledno, bila slaba na žestoke momke. Naime, Zvezdan je robijao zbog ubistva, dok je Kristijan više od 18 godina proveo po zatvorima.

– Ksenija mi je bila najveća momačka ljubav. Bili smo zajedno godinu i po dana, a zatim smo se razvlačili još šest meseci. Ona je tada imala 16, a ja 17 godina – započinje priču Slavnić i dodaje da  pokojnu muzičku zvezdu nikad nije preboleo:

– Bila je posebna žena, puna energije. Nije mi bila samo ljubav, već i drug. Zajedno smo se šalili, zezali… Ma, o njoj mogu da kažem sve najlepše.


JEZIVA TUČA U ZADRUZI! Kristijan pesnicama i nogama udarao Uroša Ćerića! (NECENZURISAN VIDEO)

JEZIVA TUČA U ZADRUZI! Kristijan pesnicama i nogama udarao Uroša Ćerića! (NECENZURISAN VIDEO)


MOLIM VAS, ZAŠTITITE ME! Adam moli produkciju da ga puste kući: ON JE TERORISTA! NE TREBAJU MI PARE, SAMO ME OSTAVITE DA ŽIVIM!

MOLIM VAS, ZAŠTITITE ME! Adam moli produkciju da ga puste kući: ON JE TERORISTA! NE TREBAJU MI PARE, SAMO ME OSTAVITE DA ŽIVIM!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Zvezdan Slavnić

Kada je Mokin sin 1998. pištoljem usmrtio Olivera Jovanovića ispred kluba “Četiri sobe”, osuđen je na deset godina robije.

– Mnogi su pričali da je do incidenta došlo zbog Ksenije, ali nije. Tada već nisam bio s njom u kontaktu deset meseci. Kad sam otišao u zatvor u Valjevo, izlazio sam na vikende i video je nekoliko puta. Našli smo se, pričali… Mada, više smo ćutali nego što smo pričali – rekao je Zvezdan.

Pevačica je potom bila u vezi i s njegovim cimerom iz “Zadruge” Kristijanom Golubovićem.

Insider / Miloš Rafailović, Marko Đoković

Kristijan Golubović

– Poznavao sam je i pre Zvezdana, ali i dok je bila s njim. Bila je fatalna žena i mnogo zaljubljena u mene! Kao da ju je Bog nacrtao, toliko je bila lepa. Ma, najlepša koju sam ikada video. Jedno vreme smo živeli zajedno – ispričao je bivši robijaš i dodao da niko, pa ni on, nije mogao da obuzda njenu energiju:

– Dešavalo se da sednemo u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Pitam je: “Zašto duplo? Ma ne bi trebalo ni da piješ pivo. To ne rade dame”, a ona mi odgovori: “Dame ne postoje, već samo devojke koje su šašave kao ja”. Onda prospe pivo i kaže: “Sad mi donesi tri dupla!”. 

Golubović se potom sa knedlom u grlu i suzama u očima prisetio njenog tragičnog kraja:

– Poslednji put sam se čuo sa Ksenijom kad je imala saobraćajku s Kapisodom u Lipovici, jer ju je taj smrad maltretirao dok su se vozili. Nekoliko puta me je zvala i rekla da je Filip psiho. Da sam tada reagovao, mogao sam da sprečim tragediju! Ceo život će mi biti u glavi mali psić Milisav koji liže mrtvu Kseniju i pokušava da je probudi!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama