in

ŽIVA BARBIKA! Imala je preko 100 operacija, a njene fotografije ZGRAŽAVAJU SVET! (FOTO)

Najpoznatiji ljudski Ken je konačno postao ljudska Barbika pa se tako danas više ne zove Rodrigo Alvez, već Džesika Alvez.

Ova starleta u poslednjih nekoliko godina i te kako privlači veliku pažnju javnosti, a kako i ne bi kada je do sada imala preko 100 operacija na koje je potrošila preko te na iste potrošila preko 600.000 funti.


BORI SE ZA SPAS PLANETE! Milijarder poklanja firmu zarad borbe protiv KLIMATSKIH PROMENA!


VAŽI ZA JEDNOG OD NAJPOŽELJNIJIH GLUMACA, a mnogi ne znaju da se bori sa ovim TEŠKIM POREMEĆAJEM!

VAŽI ZA JEDNOG OD NAJPOŽELJNIJIH GLUMACA, a mnogi ne znaju da se bori sa ovim TEŠKIM POREMEĆAJEM!

– Ljudi osuđuju nepoznato i ono što se ne uklapa u tradicionalne standarde koje postavlja društvo. Živim svoj najbolji život, nikome ne nanosim štetu i žao mi je ako vam smeta moja sreća i raskošan životni stil –  rekla je svojevremeno.

Inače, Džesika je najprije od običnog muškarca želela da postane živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da bude žena.

Džesika je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je da oblači žensku odeću još kada je bila mali dečak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom rijaliti programu “Veliki brat”.

A iako izgleda kao hodajuća lutka, s operacijama ne prestaje. Nedavno je bila na novoj operaciji u Turskoj gde je smanjila želudac. Sada, posle operacije kaže da više ne oseća glad.

– Otišla sam na tu operaciju pre 14 dana jer sam imala 102 kilograma i moja dijeta nije funkcionisala – objasnila je Džesika i dodala je da je bila gojazna. Istakla je kako je ovaj zahvat najbolja stvar koju je odradila jer više uopše ne žudi za hranom. Priznala je da zbog svoje prekomerne težine nije imala samopouzdanja što se sada promenilo.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama