in

ZIMA SE NE PREDAJE! Građane jutros dočekao MRAZ, a evo kada nam stiže TOPLIJE VREME!

Posle hladnog jutra sa mrazom, tokom dana iznad većeg dela Srbije biće pretežno sunčano, osim na jugu gde će biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, a na planinama i sa slabim snegom.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od -3 do 3, a najviša od 7 do 12 stepeni.

U utorak će jutro biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana iznad većeg dela zemlje očekuje se pretežno sunčano i toplije vreme, samo u južnim krajevima biće umereno i potpuno oblačno, ponegde sa kišom.

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura kretaće se od -1 do 4, a najviša od 15 do 19 stepeni.

Tanjug/Jaroslav Pap

Od sredine radne sedmice biće pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura biće od 1 do 7, a najviša od 17 do 22 stepena.

U četvrtak ujutro i pre podne biće pretežno sunčano i toplo. Tokom dana očekuje se naoblačenje sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, jugozapadni i zapadni. Najniža temperatura biće od 2 do 9, a najviša od 15 do 18 stepeni.

Bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama