in

ZA NEDELJKOVIĆA SAMO REČI HVALE – UZORAN STUDENT I DOBAR DRUG! Informer otkriva šta će se desiti sa Nikolinim školovanjem nakon što su ga Šiptari uhapsili!

Student “Beogradske poslovne škole” Nikola Nedeljković osuđen je na osam meseci zatvora, a kaznu odslužuje na Kosovu i Metohiji.

Ekipa “Informera” posetila je “Beogradsku poslovnu školu” gde smo razgovarali sa Nikolinim profesorima i kolegama. Oni su bili iznenađeni kada su u “Informeru” pročitali
vest o hapšenju svog kolege.

U razgovoru sa njegovom profesorkom engleskog Tatjanom Marković saznali smo da je Nikola uzoran student, odgovoran i vrlo vredan.

– Nikola je bio moj student na prvoj godini na predmetu Engleski jezik 1i zaista se pokazao kao jedan izuzetno odgovoran i sasvestan student. Kao student na budžetu, on je redovno dolazio na sva predavanja i vežbe i uspešno je položio sve kolokvijume – rekla je profesorka Marković.


DA SE PONOVO RODIM, OPET BIH BIO MAŠINOVOĐA! Ovaj posao ne trpi strah! Tokom radnog veka u proseku imaju OVOLIKO gaženja!


ČEKA LI NAS NAJGORA SEZONA GRIPA DO SADA? Deca će naročito biti na udaru! Lekari otkrivaju kako da se zaštitite!

ČEKA LI NAS NAJGORA SEZONA GRIPA DO SADA? Deca će naročito biti na udaru! Lekari otkrivaju kako da se zaštitite!

Informer

 Kartica dobrovoljnog davaoca krvi

Njegova saradnja sa kolegama uvek je donosila sjajne rezultate i odlične ocene. Prvu godinu upisao je na budžetu, što dokazuje da je bio dobar đak još u srednjoj školi. Na prvoj godini položio je šest od devet ispita sa solidnom prosečnom ocenom, što je bilo sasvim dovoljno da i drugu godinu

upiše na budžet.

U razgovoru sa PR-om fakulteta, profesorkom Tamarom Matić, otkrili smo da će Nikola imati problema što se tiče studija tokom druge godine.

– On na žalost neće biti u mogućnosti da ostale ispite polaže sada u predviđenim rokovima kako bi stekao uslov za upis u narednu godinu, a samim tim je sigurno da će izgubiti svoje mesto na budžetu” – kaže profesorka Matić.

Informer

Studentska knjižica Nikole Nedeljkovića

Pravo na zamrzavanje godine imaju samo trudnice i studenti koji služe vojni rok. To znači da će Nikola Nedeljković izgubiti budžetsko mesto koje je uspeo da izbori zahvaljujući svom radu.

Sa druge strane, i kolege i profesori raspoloženi su da mu izađu u susret i pomognu mu čim se vrati. Načina je nekoliko: od mogućnosti polaganja ispita vanredno, preko eventualnih besplatnih udžbenika, do smanjenja školarine.

Studenti i profesori “Beogradske poslovne škole” imaju samo reči hvale za svog kolegu i nadaju se da će im se on što pre vratiti.

Pratite nas na društvenim mrežama