in

VUČIĆ KAO VALTER! Ovaj video sa predsednikom Srbije postao hit u celoj Kini, za jedan dan imao više od sto miliona pregleda!

VUČIĆ KAO VALTER! Ovaj video sa predsednikom Srbije postao hit u celoj Kini, za jedan dan imao više od sto miliona pregleda!

Na društvenoj mreži TikTok u Kini pojavio se video na kojem se vide vozila kosovske policije pod rotacijom, dok u nastavku ide obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u kojem pruža podršku svom narodu.

Snimak je postao viralan i brzo se proširio Kinom, te je tako za jedan dan imao više od sto miliona pregleda.

Podsetimo, nakon sastanka koji se održao juče poslepodne povodom poteza Prištine da od danas, 1. avgusta, počne primena odluke da se građanima koji imaju dokumenta Republike Srbije prilikom ulaska na KiM izdaju potvrde kao zamena za dokumenta, oglasile su se sirene za vazdušnu opasnost u Severnoj Mitrovici, nakon čega su bili blokirani prelazi Jarinje i Brnjak, kao i Zubin potok, Leposavić, ali i druga mesta širom Kosova i Metohije.

Naš narod je prošao kroz nemile događaje, od toga da nisu mogli svojim kućama, jer im šiptari nisu dozvoljavali da prođu, do batinanja Srba od strane pripadnika ROSU. 

Maltretiranje Srba na Kosovu i Metohiji trajalo je do sitnih jutarnjih sati, a Srbija je dobila podršku od strane Rusije i Amerike. Nešto nakon 15 časova barikade sa prelaza Jarinje su uklonjene.

Pratite nas na društvenim mrežama