in

Vrač iz Pakistana umalo ubio trudnicu! Zabio joj ekser u glavu da bi rodila sina, a ne ćerku

Ekser je probio ženinu glavu, prošao pored mozga i pukom srećom joj nije oštetio mozak.

Neimenovanoj trudnici iz Pakistana lokalni vrač zakucao je pet centimetara dugačak ekser u lobanju, tvrdeći da će tako roditi dečaka umesto devojčice. Nesrećna žena, koja već ima tri ćerke, obratila mu se za pomoć nakon što je saznala da nosi još jednu devojčicu, a suprug joj je zapretio da će je ostaviti ako ne rodi muško dete. Ona je posle “intervencije” vrača završila u bolnici, a lekari kažu da je van životne opasnosti.

Nesnosni bolovi

Trudnica iz Peševara, nakon što je saznala da će roditi i četvrtu devojčicu, iz straha da će ostati bez muža otišla je kod lokalnog verskog iscelitelja. On ju je ubedio da može da reši njen problem i čekićem joj je zakucao ekser u gornji deo čela. Rekao joj je da će na taj način garantovano roditi dečaka. Žena je posle toga otišla kući, gde je pokušala kleštima da izvadi ekser iz glave, ali nije uspela, te je zbog strahovitih bolova bila prinuđena da se obrati lekarima.


DRASTIČAN SKOK CENA U HRVATSKOJ! Posle gasa i struje, novi šok za građane – voda skuplja čak 40 odsto!


USTAŠE SU NIKOLU TESLU UBILE U LOGORU! Hrvati, nije li vas STID da srpskog naučnika stavite na evro?! (FOTO)

USTAŠE SU NIKOLU TESLU UBILE U LOGORU! Hrvati, nije li vas STID da srpskog naučnika stavite na evro?! (FOTO)

– Kad je došla u bolnicu, trudnica je bila u potpuno svesnom stanju, ali je trpela nesnosne bolove. U glavi je imala ekser dugačak pet centimetara. Rekla nam je da ga je sama zakucala u čelo, prema savetu lokalnog vrača, ali je kasnije ipak priznala da joj ga je lično on zabio u lobanju. Pretpostavljamo da ga je vrač zakucao čekićem, ili nekim drugim sličnim predmetom – rekao je novinarima doktor Hajder Kan iz bolnice “Ledi Riding” u Peševaru.

Tragaju za vračem

Na rendgenskom snimku urađenom u toj medicinskoj ustanovi vidi se da je ekser probio ženinu glavu, ali da joj pukom srećom nije oštetio mozak. Lekari su odmah o svemu obavestili policiju, koja će saslušati ženu i pokušati da od nje dobije više informacija.

– Trenutno pokušavamo da lociramo vrača koji joj je to učinio. Protiv svih koji su učestvovali u ovom bizarnom incidentu biće podnete krivične prijave – rekao je novinarima šef lokalne policije Abas Ahsan.

Vračeve treba kazniti

Doktor Uzmi Aliju iz bolnice “Ledi Riding” rekao je novinarima da nije retkost da se trudnice u Pakistanu obraćaju za pomoć vračevima, ali da ovako drastičan slučaj nikad nije video. On je pozvao lokalne vlasti da strogo kazne verske iscelitelje zbog iskorišćavanja bespomoćnih i nedovoljno obrazovanih žena.

– Čuo sam da se ovako nešto već dešavalo, ali ja lično ništa slično ovome do sada nisam video. Policija i sudovi moraju da reaguju, čak i ako je žena sama pristala da joj se ukuca ekser u glavu – rekao je on.