in

VODOLIJA – SIMBOL BUNTOVNIŠTVA I NEZAVINOSTI! Ako ste rođeni u ovom znaku, OVO MORATE DA ZNATE

 Dva osnovna uticaja dominiraju životom ličnosti rođene u ovom znaku: onaj trom i konzervativan Saturn, s jedne strane, i dinamičan i progresivan uticaj Urana s druge.

Pokrenuta sukobom ovih dveju snaga, priroda ovih osoba postaje elastična, inteligentna, jake intucije, i apsolutno lišena predrasuda.Vodolija se može definisati kao izrazito “nekonvencionalan” znak, zato što nema nikakvih predrasuda i zbog svoje karakteristične genijalnosti.

Ona snažno teži ka tome da postigne potvrdu svojih ideala i svojih ličnih pogleda na život, pa ostvarenje svojih “revolucionarnih” ideja često predstavlja vrednost od najvećeg značaja za rođene u ovom znaku. Bez obzira na ove osobine, Vodolija poseduje upadljivu sposobnost prilagođavanja okolnostima i uvek poštuje mišljenje drugih.

Sposobna da usvoji najozbiljnije i najdublje sadržaje, da razvije intenzivan unutrašnji život, ličnost rođena u znaku Vodolije ne odustaje od urođene slobode u akciji i od nezavisnog duha što čini ove ljude ekstremnim individualistima.Vodolija brani svoje projekte i inicijative “golim nožem” usmerenim prema svakom ko ih napada. Istovremeno, ništa je ne može navesti na strmoglave akcije ili na odluke koje nisu prethodno dobro promišljene.


OVIM ZNAKOVIMA ĆE SE PROMENITI ŽIVOT DO KRAJA ZIME! Proverite da li ste vi među NJIMA


MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Ovnovima stiže POVIŠICA, Bikovi mogu da sretnu SRODNU DUŠU, a evo kome se MENJA život iz KORENA

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Ovnovima stiže POVIŠICA, Bikovi mogu da sretnu SRODNU DUŠU, a evo kome se MENJA život iz KORENA

Pixabay

Vodolija

Ove osobe tako ispituju i dugo analiziraju svaku situaciju i svaki argument, naročito kad je reč o značajnim odlukama za njihovu ličnost. Ne odustaju, pak, da dodaju svemu originalnu crtu, čak i kad su svesne da svojim ponašanjem navlače nerazumevanje okoline. Ovakvi Ijudi ne oklevaju da izvuku profit iz novih iskustava, pa i onda kad su ubeđeni da samo njihov rezon može proceniti vrednost neke odluke ili određenog stava.Vodolija mora ipak da se čuva jedne opasnosti: njena želja da uvek otkriva nove horizonte ponekad je usmerava na pogrešne staze, pišu Astrousluge.com

Kada se to dogodi i kao posledica, stvore se prepreke koje ometaju njene planove, ona gubi prisustvo duha, smesta se uznemiri, postaje zatvorena, poprima stavove “neshvaćene ličnosti” i, ponekad. postaje predmet opasnih fiks-ideja.

Vodolija se ne ponaša uvek na ovako ekstreman način, ovako ekstravagantno. Naprotiv, često je sposobna da se mudro postavi i pred najtežim problemima, zahvaljujući svojoj izuzetnoj elastičnosti.