in

VISOKA TEMPERATURA, KAŠALJ, RESPIRATORNI PROBLEMI…! Korona se malo smirlia, ali DOMOVI ZDRAVLJA PUNI, svi se žale na simptome slične GRIPU!

U Srbiji su, prema poslednjem preseku, potvrđena 993 slučaja zaraze koronavirusom, od 7.726 testiranih uzoraka. Bitku sa kovidom izgubilo je još sedmoro ljudi. Na respiratoru 30 pacijenata, dok je na bolničkom lečenju 670 osoba.

U Srbiji su od početka pandemije potvrđena 1.980.722 slučaja koronavirusa, a 9.221.892 ljudi je testirano. Borbu sa kovidom 19 dosad je izgubilo 15.825 obolelih.

Direktorka “Batuta” Verica Jovanović rekla je za RTS da dolazi do postepenog pada broja inficiranih koronavirusom, ali i da je grip među nama.

Jovanovićeva kaže da se prati stanje u vezi sa kovidom i da je epidemijska situacija pod kontrolom, dolazi do postepenog pada broja inficiranih, nešto sporije nego u januaru i februaru.


JEDINO PRAVILO JE DA NEMA PRAVILA! Iskustvo bračnog para iz Vranja o koroni: Sve je POČELO OVAKO…


PRIČA O PRESTANKU PANDEMIJE JE NEODGOVORNA I NEOZBILJNA! Dr Tiodorović: Virus je i dalje prisutan!

PRIČA O PRESTANKU PANDEMIJE JE NEODGOVORNA I NEOZBILJNA! Dr Tiodorović: Virus je i dalje prisutan!

YoutubePrintscreen/ RTV Kragujevac

Verica Jovanović

Kada je u pitanju stanje obolevanja sličnih gripu, ističe da su domovi zdravlja puni osoba koje se žale na respiratorne problemi, na kašalj i povišenu temperaturu.

Stručnjaci upozoravaju na oprez, jer izbori koji su održani, ali i predstojeći praznici predstavljaju epidemiološki izazov.

Bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama