in

(VIDEO) RUSIJA, ALI I SVET NA NOGAMA! DNK ANALIZA POSMRTNIH OSTATAKA CARSKE PORODICE ROMANOV! Ima li nade da je neko preživeo?!

Crkva je objavila izveštaj komisije osnovane 2015. godine, objašnjavajući da je obnovila istragu o identitetima tela zbog novih naučnih dostignuća, a ta analiza je otkrila podudaranje između jednog skeleta, za koji se smatra da je ubijeni car Nikolaj II, dok su uzorci DNK uzeti od njegovog oca Aleksandra III.

– Nauka ne stoji na mestu -, navodi se u izveštaju.

– Tokom tri decenije od prve ekspertske analize, pojavile su se nove mogućnosti i metode naučnog proučavanja. Na primer, došlo je do kvalitativnog skoka napred u genetici, što je omogućilo naučnicima da sa poverenjem govore o stvarima koje su ranije bile samo hipoteze.
 
Među nalazima koje sumira izveštaj, komisija je uporedila uzorke kostiju za koje se tvrdi da pripadaju Nikolaju II sa DNK uzetom iz ostataka njegovog oca Aleksandra III i utvrdila da je verovatnoća očinstva 99,9999988%.

HISTERIJA NA ZAPADU! PUTIN ĆE OBNOVITI SOVJETSKU IMPERIJU?! Najstrašnije po njih je što Rusiji i njenom lideru ne mogu ništa!

Posmrtni ostaci većine porodice prvi put su otkriveni 1979. godine, ali je Sovjetski Savez zvanično nije priznao njihovo postojanje sve do 1989. godine. Sledeće decenije naučnici su utvrdili da tela pripadaju carskoj porodici, ali iako su sahranjena 1998. godine, Pravoslavna crkva je odbila da ih zvanično prizna i kritikovala je rezultate kao nedovoljne.


ZEMAN RASTURIO AMERIČKE LAŽI OKO UKRAJINE, STAO UZ PUTINA I RUSIJU! Vašington mu ovo neće oprostiti, osveta će biti…


Lukašenko otkrio: MORAO SAM DA PIJEM SA JELJCINOM! Ako bi on rekao “Saša, čašu”… Kako sam ja mogao da kažem NE!

Lukašenko otkrio: MORAO SAM DA PIJEM SA JELJCINOM! Ako bi on rekao Saša, čašu... Kako sam ja mogao da kažem NE!

U svom izveštaju, komisija je navela da je njena nova studija sprovedena transparentnije od prethodnih analiza, navodeći da „otvorenost istrage iz prethodnih godina omogućava Crkvi i javnosti da veruju u njene rezultate”.

Osim što nudi detaljan pregled naučne analize ostataka, izveštaj takođe uključuje rezime istorijskog istraživanja koje je komisija preduzela da pokuša da razume kako, kada i gde je carska porodica ubijena i šta se desilo sa njihovim telima. Crkveno rukovodstvo će u maju odlučiti da li će zvanično priznati posmrtne ostatke kao njihove.

MILO I URA I FAKTOR NATO, KAKO SRBI DA ODGOVORE?! Ako bi Njegoša pitali ima li nade rekao bi: NEMAMO JE NIĐE, IZGORJELA JE NA KOSOVU”!

Car Nikolaj II i njegova porodica odvedeni su u Jekaterinburg, blizu planine Ural, nakon što su odvedeni u Sibir prethodne godine posle Februarske revolucije 1917. godine tokom koje je svrgnuta carska dinastija nakon tri veka vladavine. Boljševici su 1918. godine ubili cara, njegovu suprugu Aleksandru i njihovo petoro dece, uključujući prestolonaslednika Alekseja.

Nakon što je porodica ubijena, Jekaterinburg je privremeno pripao Beloj armiji, a vođe su naručile istragu o ubistvima. Istražitelj Nikolaj Sokolov pronašao je stvari Romanovih u blizini lokalnog rudnika i utvrdio da su njihove ubice leševe bacile u jamu, spalile i potom posule sumpornom kiselinom. Mešutim, on nije otkrio ostatke, jer su ranije premešteni na drugo mesto. Na mestu rudnika trenutno se nalazi svetilište, poznato kao Ganina Jama, koje je mesto hodočašća pravoslavnih vernika.