in

VAŽI ZA JEDNOG OD NAJPOŽELJNIJIH GLUMACA, a mnogi ne znaju da se bori sa ovim TEŠKIM POREMEĆAJEM!

Zak Efron je jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca, ali i dokaz da problemi, naročito oni zdravstvenog tipa, ne zaobilaze ni nekoga poput njega.

Zak je nedavno otkrio da se bori protiv agorafobije, tj. poremećaja zbog kojeg izbegava da izlazi napolje.

Iz klinike Mejo navode da je to vrsta anksioznog poremećaja kod kojeg se plašite i izbegavate mesta ili situacije, koje bi mogle da izazovu paniku i osećaj zarobljenosti, bespomoćnosti…

Od ovog stanja boluju i druge javne ličnosti, a u Zakovom slučaju, uzrok je navodno veliki pritisak zbog prirode posla i slave.


NIJE JEDINO PREGLED GRUDI! Ovih 5 kontrola treba da radite sami, KOD KUĆE – dobro obratite pažnju!


ŠTA BOJA CIKLUSA GOVORI O VAŠEM ZDRAVLJU?! Da li je jarko, tamno crvena ili braon – doktorka otkriva razliku!

ŠTA BOJA CIKLUSA GOVORI O VAŠEM ZDRAVLJU?! Da li je jarko, tamno crvena ili braon - doktorka otkriva razliku!

– Jednostavno ne izlazim – objasnio je u intervjuu za “Men’s Health”.

– Velike grupe ljudi, to je ono što podstiče moju agorafobiju – dodao je Zak.

Rad na fizičkom izgledu za potrebe filma “Baywatch” čini se da su izazvale brojne zdravstvene tegobe za ovog lepotana. Depresija je samo jedna od njih. 

– Nešto u tom celom procesu je učinilo da sagorim – rekao je.

– Imao sam zaista velike poteškoće da uspostavim fokus. Na kraju su to lekari pripisali uzimanju previše diuretika i suviše dugo vremena. I se nešto poremetilo – objasnio je Efron. 

Prema stručnjacima klinike Mejo, diuretici “pomažu da se telo oslobodi soli (natrijuma) i vode”, što je Efronu bilo važno kako bi isklesao telo za scene na plaži. 

Takođe se šuškalo i da je glumac imao plastičnu operaciju lica, s obzirom na to da su mnogi primetili da mu je vilica izraženija. Međutim, objašnjenje koje je glumac dao je krajnje zanimljivo. On tvrdi da je razbio vilicu nakon što se okliznuo na podu, trčeći kroz kuću samo u čarapama! 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama