in

UŽASNE VESTI! Šampion sveta se utopio u talasima!

Svetski mediji prenose Kalani Dejvid, inače bivši juniorski šampion sveta, dobio je “napad i utopio se”.

 – Doživeo je neku vrstu epileptičnog napada dok je surfovao i udavio se. Smrt je pod istragom – saopštili su iz policije.

Dejvid je imao Volf-Parkinson-Vajt sindrom, koji može da izazove ubrzani rad srca i iznenadne napade. Surfer je zbog toga pre šest godina išao na operaciju srca. On je pričao o problemu i riziku koji nosi bavljenje sportom u takvom stanju.


UKRAJINAC ZABIO NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! Velika bruka i sramota poznatog tenisera!


MAJMUN U DRESU BRAZILA NA TVITER PROFILU ROBERTA KARLOSA?! Nisu hakeri, legenda svetskog fudbala ima poruku! (FOTO)

MAJMUN U DRESU BRAZILA NA TVITER PROFILU ROBERTA KARLOSA?! Nisu hakeri, legenda svetskog fudbala ima poruku! (FOTO)

– Da je pitanje života i smrti, da moram da biram između skejtinga i surfovanja, odabrao bih smrt – rekao je on.

– Teška srca saopštavano da je svet surfing izgubio veoma talentovanog i veoma mladog surfera. Kalani Dejvid je zaista bio čudo od deteta. Bio je bivši svetski juniorski šampion sa doslovno stotinama, ako ne i hiljadama trofeja. Bio je neverovatan i na dasci za surfovanje in a skejtu. Njegov osmeh je bio zarazan i nikad nisam čuo bilo kakvu lošu reč da dolazi sa njegovih usana. Pratio sam i navijao sam za njega dok se razvijao i uskoro će biti organizovan veliki oproštaj od njega. Pratili smo njegovu karijeru skoro 15 godina, možda još od vrtića. Kalani, počivaj u miru, nedostajaćeš nam –  objavio je “Frisurf magazin” u oproštaju od velikog talenta.

“Teška srca saopštavano da je svet surfing izgubio veoma talentovanog i veoma mladog surfera. Kalani Dejvid je zaista bio čudo od deteta. Bio je bivši svetski juniorski šampion sa doslovno stotinama, ako ne i hiljadama trofeja. Bio je neverovatan i na dasci za surfovanje in a skejtu. Njegov osmeh je bio zarazan i nikad nisam čuo bilo kakvu lošu reč da dolazi sa njegovih usana. Pratio sam i navijao sam za njega dok se razvijao i uskoro će biti organizovan veliki oproštaj od njega. Pratili smo njegovu karijeru skoro 15 godina, možda još od vrtića. Kalani, počivaj u miru, nedostajaćeš nam”, objavio je “Frisurf magazin” u oproštaju od velikog talenta.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama