in

Ušla je u auto i zatekla blatnjavo sedište… Tri dana kasnije u gepeku je pronašla nešto ŠOKANTNO! Odmah je pozvala policiju! (Video)

Amerikanka Betani Koker objavila je 31. januara na svom TikTok profilu snimak svog automobila na kojem se vidi blatnjavo suvozačko sedište u njenom automobilu. 

Moj auto je bio kod kuće celu noć i jutros sam ga upalila ne obraćajući pažnju, samo da bih se vratila i videla  blato. Jedino logično objašnjenje je da je blatnjavi muškarac sinoć spavao u mom je***om autu – rekla je Betani.


Mladići se parkirali seljaku na prolaz ka njivi: Nisu hteli da pomere automobil, a onda se on odlučio na OSVETU KOJU ĆE PAMTITI ČITAV ŽIVOT


Muškarac se zaglavio u saobraćaju, a kada je pogledao šta radi vozač ispred njega NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA ŠTA VIDI! (Foto)

Muškarac se zaglavio u saobraćaju, a kada je pogledao šta radi vozač ispred njega NIJE MOGAO DA VERUJE SVOJIM OČIMA ŠTA VIDI! (Foto)

Tri dana kasnije, 2. februara, Betani je u svom gepeku pronašla nepoznatog muškarca, i to potpuno golog.

Ovaj tip je u mom prtljažniku od subote, potpuno go – napisala je u opisu. Trenutno je utorak. Izgleda da sam otkrila odakle blato – napisala je u opisu profila. 

Koker kaže da se skrivao u prtljažniku automobila i kada je snimila prvi video na kojem čisti blatnjavo prednje sedište. 

Na pitanje zašto je u njenom prtljažniku, na šta je on odgovorio: To je ritual inicijacije, dok je na pitanje kako je uošte ušao rekao: Ja sam Papin sin.

Policajci su stigli na mesto događaja i zatekli automobil iz čijeg prtljažnika vire muškarčeve noge. Čuje se kako ga pitaju  može li da obuče pantalone, i “da bi to jako cenili”.

Reći ću vam, u celoj svojoj karijeri nikad nisam naišao na tako nešto – rekao je jedan od policajaca na kraju videa.

Koker je kasnije objavila i komentare na brojna pitanja ispod snimka.

Muškarac je trenutno je na psihijatrijskom odeljenju. Izgleda da je bio na listi nestalih osoba… A ja sam ga našla. Ne bih mogla ovo da izmislim ni da hoću – napisala je u odgovoru na jedan od komentara.

BONUS VIDEO