in

UKRAJINAC ZABIO NOŽ U LEĐA ĐOKOVIĆU! Velika bruka i sramota poznatog tenisera!

Novak Đoković (35) neće da kritikuje vojnu intervenciju Rusije u Ukrajini da se ne zameri Srbima, poručuje bez dlake na jeziku bivši ukrajinski teniser Sergij Stahovski (36).

Nekada 31. teniser sveta žestoko je zabio nož u leđa Novaku Đokoviću. On je najpre u januaru stao na stranu našeg asa kada su ga deportovali iz Australije jer je nevakcinisan protiv koronavirusa. Ubrzo nakon toga počela je vojna intervencija Rusije u Ukrajini, a Stahovski je na svom Instagram profilu objavio da je Nole jedan od retkih koji ga je pitao da li je sve u redu.

Nole nudio novac

Novak Đoković nudio je finansijsku pomoć Stahovskom početkom marta

Federer na tapetu

Sada je očigledno promenio ploču i u jednom potkastu izneo žestoke optužbe na račun višestrukog grend slem šampiona. Stahovski mu zamera što ne kritikuje redovno Rusiju.

Srbija je ispostava Rusije. Novak Đoković ne iznosi stav koji može da naruši njegov imidž. Voli da bude voljen u svojoj zemlji. Nije u stanju da kaže nešto što je suprotno mišljenju vlasti u Srbiji i većine naroda. Igra svoju igru – opleo je Stahovski po Srbinu.

APphoto

Sergej Stahovski proziva Novaka Đokovića


NOVAK SE OPROSTIO OD FEDERERA I POKAZAO KAKVA JE LJUDINA! Srbin se EMOTIVNIM rečima pozdravio sa LJUTIM RIVALOM! (FOTO)

NOVAK SE OPROSTIO OD FEDERERA I POKAZAO KAKVA JE LJUDINA! Srbin se EMOTIVNIM rečima pozdravio sa LJUTIM RIVALOM! (FOTO)


OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Evo šta NOVAKOVA supruga kaže o FEDEREROVOJ penziji!

OGLASILA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Evo šta NOVAKOVA supruga kaže o FEDEREROVOJ penziji!

Tu se nije zaustavio, već je napao i sveže penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera. Naravno, njega je ujedno i pohvalio, pa je Srbin ispao veći negativac ni kriv ni dužan.

Rodžer je uvek neutralan, on je Švajcarac. Nikada ne odgovara na škakljiva pitanja i zato je nedodirljiv, niko mu ništa ne može. Sa druge strane, neka bude da je uradio dovoljno jer je skupio dosta novca i smestio ukrajinsku decu u kampove u Švajcarskoj – objašnjava Stahovski.

Šta je navelo Sergija da žestoko isproziva Novaka, nije poznato. Pogotovo jer je Srbin nudio finansijsku pomoć.

Starsportphoto

Novak Đoković želeo da pomogne Stahovskom, a on ga proziva

“Staho, kako si? Da li si na ratištu? Razmišljao sam o tebi. Nadam se da će se situacija smiriti uskoro. Molim te, reci mi koja je najbolja adresa na koju mogu da pošaljem pomoć. Finansijsku ili bilo kakvu drugu”, napisao je Novak Stahovskom na Vocapu početkom marta.

Prozivao i Rafu

Da sve bude još čudnije, Ukrajinac je tada u jednom intervjuu potvrdio da se čuje sa Novakom i naglasio da su ga Federer i Rafael Nadal ignorisali.

Đoković mi je poslao poruku podrške, malo smo i proćaskali. Pokušao sam da kontaktiram sa Rodžerom i Rafom. Žao mi je što su izabrali da ćute. Razumem ih, ovo nije njihov rat – rekao je tada Sergij.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama