in

“U NEDELJU DOLAZIM U BEOGRAD I IDEM U POLICIJU!” Manekenka koja je videla momka koji liči na Mateja Periša za Informer otkriva detalje događaja na ulici u Minhenu

Kako nam je ispričala, ona je mladića koji neodoljivo podseća na nestalog Splićanina videla dok je sa bebom šetala po ulici.

– Sa mnom je bila i moja mama, koja ga je takođe videla, a pošto čita vesti, znala je kako Matej izgleda i rekla mi je, nakon što je pored nas prošao 3. put, ‘Molim te ,pozovi nekog jer taj čovek ima njega kao ja tebe’, misleći na njegovog oca Nenada – rekla je ona.

Ona je posle objavila na Instagramu da je videla mladića i zamolila pratioce da joj kažu ako znaju koliko je Matej visok, kako bi bolje uporedila sa dečkom koga je videla na ulici.

– Ispostavilo se po opisu ljudi koji su mi pisali da je zaista tako visok. Posle sam pokušala da stupim u kontakt sa policijom i jedan od mojih prijatelja iz sveta mode mi je dao kontakt, ali za sada nisam uspela da pričam ni sa kim – kaže devojka.


MATEJA PERIŠA OTELI?! Detektiv izvršio DETALJNU ANALIZU, ova dva scenarija su moguća!


INCIDENT TOKOM MOLITVE ZA MATEJA! Periš se molio za dete s Hočevarom, nadbiskup opljačkan!

INCIDENT TOKOM MOLITVE ZA MATEJA! Periš se molio za dete s Hočevarom, nadbiskup opljačkan!

printscreen

Poruka koju je objavila na instagramu

Ona dodaje da u nedelju dolazi u Beograd, pa će ovde pokušati da prijavi ono što je videla.

– Svakako letim za Beograd u nedelju pa ću da odem do policije jer verujem da je svaka informacija bitna. Žao mi je sto nisam dozvolila mami da ga slika, bilo mi je baš neprijatno …nadam se da će policija da uradi svoje i nadam se da je to on, ako nije onda je blizanac, prosto je neverovatno koliko liče – rekla je devojka.

Podsetimo, Matej Periš nestao je 31. decembra u Beogradu nakon što je izašao iz kluba u kojem je bio sa društvom.

Utvrđeno je da je došao do obale Save, ali kamere ga nisu snimile kako ulazi u vodu. Od tada traje intezivna potraga za njim, a u Beogradu je sve vreme njegov otac Nenad Periš koji iz dana u dana čeka vesti o svom sinu.