in

TRUDNA MIRKA SNIMALA “JUNAKE NAŠEG DOBA 2” Glumica pojačanje u drugoj sezoni hit komedije RTS

Scenarista hit komedije Siniša Pavić kaže da je lepa glumica dolazila na set sa stomakom do zuba i da nije imala nikakve posebne zahteve.

Ljubav iz mladosti

Mirka je bila u poodmakloj trudnoći kada smo snimali drugu sezonu, ali to se ne vidi u seriji. Moja žena Ljiljana je nju predložila i ja sam prihvatio tu ideju, dopala mi se – priča čuveni scenarista za Informer i dodaje da se publika uželela Vasiljevićeve:

Novak Đurović

Mirka Vasiljević

Mirku dugo nismo gledali na malim ekranima. Ona u seriji glumi Zoricu, bankarskog činovnika i bivšu Vrućkovu (Milan Vasić) devojku, sa kojom se zabavljao u mladosti. Ona se u njegov život vraća posle mnogo godina, a to će znatno uticati na njega. Nova sezona ima 24 epizode, a i dalje će u centru pažnje biti članovi porodice Čičanović.

Pored Mirke, veliko pojačanje u nastavku serije “Junaci našeg doba” predstavlja i Katarina Žutić.

Branko Pantelić

Katarina Žutić

Odlično je odigrala lik sekretarice i dala mu je dušu. U seriji nema zajedničkih scena sa svojom majkom Cecom Bojković – otkriva Pavić.


TUGA U KUĆI POZNATE GLUMICE Preminula joj je važna osoba

TUGA U KUĆI POZNATE GLUMICE Preminula joj je važna osoba


Proglašen prvi dobitnik književne nagrade „Beogradski pobednik”! NASTAVIĆEMO DA ULAŽEMO U KULTURU, TO JE ULAGANJE U SVEST O POSTOJANJU NAŠEG NARODA!

Proglašen prvi dobitnik književne nagrade „Beogradski pobednik”! NASTAVIĆEMO DA ULAŽEMO U KULTURU, TO JE ULAGANJE U SVEST O POSTOJANJU NAŠEG NARODA!

Pisao na papiru

Tvorac kultnih ostvarenja “Bolji život”, “Srećni ljudi” i “Porodično blago” kaže da je i najnoviju seriju napisao na papiru.

Svojeručno sam pisao scenario. Ne koristim nikakve pisaće mašine niti elektroniku. Volim da zapisujem na papiru, pa tu pišem, brišem i prepravljam. Neke scene sam diktirao preko telefona stenografkinji. To smo radili da bismo ubrzali proces pisanja scenarija – priča Pavić.

Glavne likove u “Junacima našeg doba” igraju Mina Lazarević i Igor Đorđević, a u seriji se pojavljuju i Branko Cvejić, Nenad Jezdić i drugi.

Mirka: Krila sam stomak ispod stola

Mirka Vasiljević kaže da je na snimanju serije morala da krije veliki stomak.

– Nije mi bilo naporno da snimam dok sam bila u drugom stanju i lekar mi je dozvolio da radim. Na snimanju je bilo lagano i prijatno. Kada je stomak počeo da mi se primećuje, morala sam da se krijem ispod stola i iza nameštaja – priča lepa glumica.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU “DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ”: