in

TI TREBA DA SLAVIŠ ŠTO SI SE OSLOBODIO NJE! VELIKA SVAĐA bivših supružnika, Dalila i Dejan ZARATILI – Reakcija Filipa Cara je sve ŠOKIRALA! (VIDEO)

Zadrugari su ovog četvrtka kao i svakog predhodnog gledali snimke dešavanja u zadruzi.  Na ovom snimku je Dejan Dragojević ogovarao svoju bivšu suprugu Dalilu Dragojević zbog svađa sa Filipom Carem. Međutim, ne bi to bilo tako strašno da mu Dino Dizdarović nije rekao da treba da slavi dva rođendana jer se spasio nje, nakon čega je počeo haos! Filip Car ostao je bez teksta jer je video Dejana kako komentariše njihov odnos!

printscreen youtube/pink.rs

– Ne bih ja tu ništa scepijalno komentarisala, čula sam da je rekao isfoliranost – rekla je Dalila.

– Aleks je rekla da ne može više da vas sluša – rekao je Milan.

– Ne vidim da smo ikada prokomentrisali ništa u vezi njih, ali dobro- rekla je Dalila.


DALILA JE IZGUBLJEN SLUČAJ! David OSUO PALJBU po Filipu Caru i BIVŠOJ SNAJCI – DOKAZAO da je LJUBAV prema BRATU NERASKIDIVA!

DALILA JE IZGUBLJEN SLUČAJ! David OSUO PALJBU po Filipu Caru i BIVŠOJ SNAJCI - DOKAZAO da je LJUBAV prema BRATU NERASKIDIVA!


ALARMANTNO STANJE U ZADRUZI! Stefan Karić OKRENUO LEĐA Tari, otkrio njenu NAJMRAČNIJU TAJNU – Obezbeđenje MOMENTALNO REAGOVALO! (VIDEO)

ALARMANTNO STANJE U ZADRUZI! Stefan Karić OKRENUO LEĐA Tari, otkrio njenu NAJMRAČNIJU TAJNU - Obezbeđenje MOMENTALNO REAGOVALO! (VIDEO)

– Ajde da je to rekao meni, nego priča Dejanu – rekla je Dalila za Dina.

– Ti si meni rekao da nisi za taj odnos, ja to poštujem. Nisam ni ja za to, čim sam ja izašla iz tog odonosa. Ali nisi trebao da kažeš Dejanu da treba da slavi dva rođendana od kad nije sa mnom. imaš ljigavost u sebi, ja to vidim. Pokušavam da te odbranim. Mislim da nije prvi put da me ovako komentarišeš. – dodala je Dalila.

– Ja sam neutralan – dodaje Dino.                    

– Ja ne mogu da razgovaram sa glupim ljudimadok Dalila tvrdi suprotno!

– Mene izluđuje kada neko radi ovo što radi Dino. Mene razludi to! To je rekao njen prijatelj. Što se Dejan tiče, nisam očekivao da će mene imitirati. Zbog te stvari da bi joj ja ispirao mozak. Vidim sa njegove strane ono što nikada nisam video. Vrlo dve specifične i neobične osobe su on i Dalila. Oni se i vole i mrze i dobacuju! – rekao je Car.

– Je l’ sada shvataš što gledaoci brane nju? Zato što vide sve! – dodao je Milan.

– Ja joj kažem da treba da bude neutralna. Samo da ćuti, ja ću je braniti! Samo ne želim da bilo šta priča za Dejana. Ne želim da se neke stvari stavljaju njoj na teret. Aleks me je iznenadila jako! Nisam mogao ništa zbog nje u prošloj sezoni – rekao je Car.

– Nema potrebe da komentarišeš bilo šta za mene. Cela kuća nije mogla da vas sluša, ne ja! – dodaje Aleks.

– To je pokrenuo Lepi Mića, ne ja! Čovek je video i pitao to, ja sam priznao to i to je to. Ja sam sve krio napolju. Niko bolje ne poznaje Aleksandru od mene! Ništa ne govorim, ne sudim ništa. Ništa me ne zanima. Nije mi normalno da on dobacuje, ni da Dalilu komentariše – rekao je Car.

printscreen youtube/pink.rs

POGLEDAJTE NOVU INFORMER OVU EMISIJU “ZADRUGARI NA SKENERU”: