in

TANJA SAVIĆ U PROBLEMU! Bivši muž joj se vraća u Srbiju! “Čupaće kosu s glave što ga je opet pustila blizu”

TANJA SAVIĆ U PROBLEMU! Bivši muž joj se vraća u Srbiju! “Čupaće kosu s glave što ga je opet pustila blizu”

Pevačica već dugo ide na terapije kod psihologa, pa misli da je pravo vreme da se suoči sa Dušanom. 

– Tanja je, otkako se savetuje sa psihologom, ubedila sebe da je potpuno prevazišla traume koje joj je Dušan stvorio. Misli da je sada jaka, pa mu je sve oprostila jer joj, kao, on više ništa ne može. Ona čak želi da ga uključi u život dece jer im je potreban, pa kako čujem, Dušan se vraća u Srbiju”, kaže starija Tanjina koleginica koja je mnogo voli i brine za nju.

“Ona je mlada, ne zna ona da vuk dlaku menja, ali ćud nikad. Ode njena sreća i mir niz vetar, čim Dušan sleti na surčinski aerodrom. Čupaće sebi kosu s glave što ga je opet pustila blizu, ali biće kasno. I decu će opet okrenuti protiv nje, uneće im svima nemir u život. To joj ne treba, ali ona misli da će sve biti u redu i živi u nekim fantazijama”, kaže pevačica.

Inače, Tanja se pravda da su deca u uzrastu kad postavljaju mnoga pitanja na koja bi trebalo tata da im odgovori i da bi oni bili mnogo srećni da ga vide i da on opet bude deo njihovog života.


RODBINA TREBA DA DOVEDE ANU NIKOLIĆ U RED! Tanja Savić prokomentarisala ponašanje koleginice: Žao mi je nje, bila je devojka od MILION DOLARA!


TANJA SAVIĆ SAZNALA DA JOJ BIVŠI MUŽ IMA DEVOJKU! Isplivali šok detalji svađe!

TANJA SAVIĆ SAZNALA DA JOJ BIVŠI MUŽ IMA DEVOJKU! Isplivali šok detalji svađe!

“Dušan mene ne zanima, ali to ne znači da treba da budem loša i osvetoljubiva prema njemu. Sve sam mu oprostila zbog sopstvenog mira, ne čujemo se i nije deo mog života, ali verujem da bi sinovi bili srećni da on dođe”, kaže Tanja koja želi da joj se desi nova ljubav i drugi brak. Kaže da joj nije važno kako će taj neko izgledati, samo da bude srećna pored njega i da ima još dece.

Pratite nas na društvenim mrežama