in

TAKSIJEM UBIO ČOVEKA DOK JE PRETRČAVAO ULICU U NIŠU! Jeziva saobraćajka, od siline udara stradalom spala obuća sa nogu!

Za sada neidentifikovani muškarac preminuo je u niškom Univerzitetskom kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći  koja se dogodila sinoć oko 22.20 sati u ulici 7. jula u Nišu.

Kako saznajemo, čovek star oko šezdeset godina prelazio je ulicu van pešačkog prelaza kada je na njega naletelo taksi vozilo „tojota“ i oborilo ga.  Pešak je zadobio teške telesne povrede o čemu svedoči i znatna količina krvi  na licu mesta, a na mestu nesreće ostala mu je i obuća koja mu je spala usled silovitog udarca koji je pretrpeo.

Kako je saopštila  dr Maja Knežević  iz niške Hitne pomoći, njihova ekipa je po pozivu da se dogodila saobraćajna nesreća, intervenisala i povređenog prevezla do bolnice.

– On je bio živ kada je naša ekipa stigla, prebačen je u Urgentni centar UKC u Nišu radi dijagnostike i zbrinjavanja. Daljih informacija o njegovom zdravstvenom stanju mi nemamo   – rekla je dr Knežević.


TEŽAK UDES NA PANČEVAČKOM PUTU Sudarila se 4 automobila


KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOZAČA BMW! Kobna kremanska krivina odnela još jedan život!

KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV VOZAČA BMW! Kobna kremanska krivina odnela još jedan život!

Nije imao dokumenta

Međutim, kako saznajemo, muškarac  je ubrzo podlegao povredama. S obzirom na to da kod sebe nije imao ništa od ličnih dokumenata, radi se na utvrđivanju njegovog identiteta.

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je nadležno tužilaštvo, radi se na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.