in

Sve što je dobro za Srbiju, ekstremistima u regionu smeta: Vučićev plan za jaku i modernu Srbiju za Slobodnu Bosnu je “opasan plan”!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je juče iz Njujorka stvaranje velikog državotvornog pokreta.

Vučić je naveo kako će ovaj nacionalni pokret za opstanak i napredak Srbije biti formiran u narednih šest meseci.

Najavljujem stvaranje u narednih šest meseci velikog državotvornog i nacionalnog pokreta za opstanak i napredak Srbije, i da se suprotstavimo svim ovim teškim bolestima koje su u političkom smislu ophrvale naše društvo –  rekao je Vučić.

Predsednik je naglasio da ćemo se time izboriti za put moderne Srbije. Naravno, njegova izjava “sačekana je na nož” od strane medija u regionu, a onima kojima je najviše ovako nešto zasmetalo je medij “Slobodna Bosna”.

Samo nekoliko sati bilo je dovoljno da se probude aveti u regionu, pa su ekstremisti pohitali da opišu taj plan kao “opasan.”

Oni su objavili vest sa naslovom “Opasan plan Aleksandra Vučića: U narednih šest meseci najavljujem stvaranje”, čime su jasno aludirali na njegove reči od sinoć iz Njujorka. Pokazali su i da je za njih sve što je “moderno i dobro” za Srbiju ustvari “jako opasno”.

Bosanski medij krenuo je utabanim stazama hrvatskih kolega koji već mesecima napadaju Srbiju i Vučića za svaku izgovorenu reč.

printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama