in

ŠUMADIJA – RIZNICA RAZNOLIKE LEPOTE! Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju!

ŠUMADIJA – RIZNICA RAZNOLIKE LEPOTE! Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju!

“Dragi sugrađani, ove nedelje Vas vodimo u našu Šumadiju, riznicu raznolike lepote koju je priroda izdašno darovala pravim malim bogatstvom jedinstvenih i upečatljivih krajolika.

Fotografiju je snimila Snežana Živković, koja nam je iz svog ugla prikazala selo Grbice. Kako sama kaže, ovo je slika Šumadije pitome i tople, ovo je moj dom.

Sve čestitke Snežani, a mi čekamo još vaših slika naše najlepše Srbije”, napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog profila na Instagramu uputio je pre nekoliko dana poziv svim građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije.

– Pozivamo vas da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šaljete vaše fotografije najlepših predela Srbije, kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje. Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav. Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora. Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke – napisao je predsednik uz fotografiju konkursa.

Pratite nas na društvenim mrežama