in

STVAR JE GOTOVA! Pada POTPIS u Partizanu! Marko Jevtović crno-beli do 2023. godine!

Iskusni defanzivac vratio se u Humsku, pošto je raskinuo ugovor sa Al Ahlijem iz Katara, prenosi “Telegraf”. Iznenadna povreda Danila Pantića u prijateljskom meču protiv Bašakšehira, naterala je upravu crno-belih da ekspresno reaguju i angažuju bivšeg igrača turske Konje.

Partizan će sa Jevtovićem potpisati ugovor do leta 2023. godine, uz mogućnost nasatavka saradnje. Obe strane su ekspresno našle kompromis, pa se samo čeka današnje ozvaničenje nove Markove epizode u crno-belom dresu, u napadu Parnog valjka na šampionsku titulu.

partizan.rs

 

Podsetimo, u tim Aleksandra Stanojevića nedavno se iz inostranstva vratio Ljubomir Fejsa, pa će Jevtović uz njega i Sašu Zdjelara, dodatno zaoštriti konkurenciju u veznom redu Parnog valjka.
Jevtović je u međuvremenu pribavio kompletnu papirologiju i uskoro će biti registrovan, a očekuje se da tokom dana potpiše ugovor sa Partizanom i priljuči se pripremama lidera Superlige u turskoj Antaliji.

Tokom prvog, trogodišnjeg boravka u Humskoj, bivši igrač kulskog Hajduka i Novog Pazara osvojio je šampionsku titulu i tri kupa Srbije, od kojih mu je najomiljenija ona pod komandom Marka Nikolića, kada je ekipa posle decenije vratili “duplu krunu” na crno-belu stranu Topčiderskog brda.