in

STIŽE PUN MESEC U RAKU! Emocije bez KONTROLE – 4 znaka neka se spreme za HAOS – 7. januar je ključan DATUM

STIŽE PUN MESEC U RAKU! Emocije bez KONTROLE – 4 znaka neka se spreme za HAOS – 7. januar je ključan DATUM

Prvi pun Mesec u 2023. godini će biti izazovan za sve ljude, jer su na nebu retrogradni Merkur i Mars, pa ćemo imati utisak da ništa ne ide napred, ali i da nam je inicijativa blokirana.

Konfuzije, iracionalni potezi i nemanje enrgije su manifestacija retrogradnog uticaja Marsa i Merkura.

Pošto će Mesec 7. januara biti u znaku Raka, on će poprimiti osobine znaka u kojem se nalazi, pa ćemo biti emotivni, plačljivi i porodica će biti u fokusu.

Pojedine osobe će imati uticak da ih je zadesila poplava osećanja, pa će nekontrolisano donositi odluke u afektu. Svaki pun Mesec je okidač za psihološka stanja koja treba da prođemo što mirnije kako ne bismo donosili odluke zbog kojih bismo kasnije mogli da se pokajemo.


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo za koga će se LEPITI PARE do 8. januara, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU


HOROSKOPSKI ZNACI KOJE ĆE RETROGRADNI MERKUR NAJVIŠE URNISATI! Haotičan period do 18. januara

HOROSKOPSKI ZNACI KOJE ĆE RETROGRADNI MERKUR NAJVIŠE URNISATI! Haotičan period do 18. januara

Pun Mesec u Raku najviše će uticati na same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

Freepick

Pun Mesec u Raku 7. januara

RAK

Vaša lična osećanja će biti najvažnija do kraja nedelje. Konačno će vam postati važno kako se vi osećate, umesto da stalno udovoljavate drugim ljudima. Zbog toga ćete se osećati ranjivo i nejbolje bi bilo da ne donosite važne odluke u tom intervalu.

JARAC

Polje partnerstva će biti važno do kraja nedelje. Ukoliko ste u braku, partner će imati potrebu da vam kaže kako se oseća i to će vam biti teret. Niste spremni za toliku količinu osećanja. Imajte više empatije za osobe do kojih vam je stalo.

OVAN

Pun Mesec u Raku donosi vam porodična dešavanja koja će uticati na vaše buduće odluke. Jedna osoba iz porodice će vam zadati muke u narednom periodu, pa ćete biti sluđeni. Moguće je da razmišljate o preseljenju. U ovom peridu ćete shvatiti značaj porodičnih odnosa.

VAGA

Imate velike ideje za posao, ali će to morati da sačeka. Lično ćete doživljavati svaki neuspeh na poslu i to nije dobra stvar. Probajte da ne razmišljate o poslu u ovom periodu. Biće nekih blokada što se tiče poslovnih planova.

bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama