in

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI JE POSLEDNJI PUT BIO PRE 150 GODINA! Jupiter konjukcija Neptun – spremite se za DOGAĐAJ GODINE

Ovaj poseban položaj je značajan  zbog Jupiterove i Neptunove povezanosti sa Ribama: Jupiter se smatra tradicionalno vladajućom planetom Riba, dok se Neptun smatra njenim planetarnim vladarom u modernoj astrologiji.

Oba predstavnika Riba koji istovremeno putuju kroz njeno vodeno carstvo je duboko, jer omogućava obema planetama da deluju efikasnije, prihvate svoju pravu prirodu i osećaju se kao kod kuće.
 
 
Šta očekivati od konjukcije Jupiter-Neptun
 
Dok su Jupiter i Neptun mesecima putovali zajedno kroz Ribe (i nastaviće do kraja ove godine), oni će biti na istom stepenu 12. aprila, koji obeležava vrhunac njihove konjunkcije. Pošto su obe planete dalje od Sunca i kruže sporije, energija ove konjunkcije će se i dalje snažno osećati nedelju dana pre i posle tačnog poravnanja, pišu Astrousluge.com
 
Sa Jupiterom i Neptunom koji se susreću u svom znaku, energija Riba se pojačava. Duhovne, kreativne i intuitivne, Ribe su tu da prihvate naše emocije i da se izgubimo u nematerijalnim stvarima. Ribe su takođe poslednji znak zodijaka, tako da je njihova energija promenljiva, eterična i transcendentalna — uči nas da lečimo i transformišemo.

Freepik.com

Bez obzira na vaš horoskopski znak, susret Jupiter-Neptun ima potencijal da ojača naš osećaj duhovnosti, pojača našu intuiciju i podstakne nas da dublje istražimo svoju podsvest. Pošto ekspanzivni Jupiter donosi obilje, a iluzivni Neptun misticizam, možda ćemo otkriti da je lakše ući u meditativno stanje ili steći uvid iz simbolike nasih snova. Ojačani snagom emocionalnih Riba, u naša srca sada postaje lakše pristupiti. Zajedno, Jupiter i Neptun se bave osećajima,što  ga čini moćnim vremenom za molitvu, meditaciju .
 
Ovaj spoj  takođe može izazvati kreativnu renesansu, kako na ličnom tako i na društvenom nivou. Priliv inspiracije , umetničkih vizija mogao bi vam pomoći da dovedete simbolični projekat do ostvarenja, pa pokušajte da izrazite svoja osećanja kroz bilo koji kreativni medij koji vas privlači. Takođe možemo otkriti da se povezujemo sa umetnošću, muzikom ili filmom na značajniji način.
Ovo ne znači da je konjunkcija Jupiter-Neptun samo dobra  .

Neptun ima potencijal da donese prevaru, dok Jupiter ima tendenciju da proširi sve što dotakne – što znači da bi bežanje, zablude ili nedostatak granica mogli biti problem. Biće važno da ne dozvolite da vas zahvate iluzije koje su previše dobre da bi bile istinite tokom ovog tranzita, jer je verovatno konfuzija i stvari možda neće biti onakve kakve izgledaju. Takođe je važno da pokušate da ostanete prisutni i prizemljeni, jer je teško odoleti želji da se pobegne od stvarnosti i stave ružičaste naočare.


PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MENJA SVE! 5. april je KLJUČAN DATUM- Venera ulazi u Ribe – detaljna prognoza po ZNACIMA

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD KOJI MENJA SVE! 5. april je KLJUČAN DATUM- Venera ulazi u Ribe - detaljna prognoza po ZNACIMA


NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OPARITI do 10. APRILA

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će se OPARITI do 10. APRILA

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama