in

STANIJA NIKAD VRELIJA NA -15 STEPENI! Starleta šetala polugola Kopaonikom! (FOTO)

Stanija Dobrojević se razbolela jer se polugola šetala Kopaonikom! Starleta je sa dečkom Markom Markovićem otišla na planinu, odakle je svoje fanove počastila vrelim fotografijama u donjem vešu.

Rijaliti zvezda nije odolela da svoju golu guzu fotografiše na minus 15, ali je već sutradan završila u krevetu sa visokom temperaturom.

Radivoj Hadzic/privatna arhiva

– Razbolela sam se, grlo me užasno boli. Srećom, nemam koronu. Nisam se čuvala, već sam zbog dobre fotografije izašla napolje na veliki minus. Svi znate koliko volim da se fotografišem provokativno i da takve slike kačim na društvene mreže, a sad zbog toga trpim posledice – kaže Stanija.

Radivoj Hadzic/privatna arhiva

Zarađujem od Instagrama

Staniju su fanovi na društvenim mrežama pitali od čega živi, budući da ne radi ništa, a ona im je odgovorila:
- Zarađujem od Instagrama i reklamiranja raznih brendova. Tu je i moja ušteđevina iz Amerike, ali i honorar iz “Zadruge”.

Radivoj Hadzic/privatna arhiva

Starleta se posle Kopaonika vratila u svoj novi stan u Rumi.


SLAĐA TRAJKOVIĆ SE OGLASILA NAKON OPERACIJE TUMORA! Đanijeva supruga progovorila o zdravstvenom stanju – evo kako se sada oseća!

SLAĐA TRAJKOVIĆ SE OGLASILA NAKON OPERACIJE TUMORA! Đanijeva supruga progovorila o zdravstvenom stanju - evo kako se sada oseća!


DALILA NAPUSTILA ZADRUGU 5! Dragojevićka obavila razgovor sa produkcijom nakon što je Car fizički nasrnuo na nju – evo šta joj je rečeno!

DALILA NAPUSTILA ZADRUGU 5! Dragojevićka obavila razgovor sa produkcijom nakon što je Car fizički nasrnuo na nju - evo šta joj je rečeno!

– Ne izlazim nigde, pijem čajeve i jačam imunitet. Marko je sa mnom. Kad ozdravim, planiram novo putovanje, ali ne bih sada o tome – kaže Stanija.