in

SRBI NE ŽELE DA SE OPET KAČE SA NATO, ali znaju da će, ako Zapad slomi Rusiju, SRBIJA BITI SLEDEĆA! BRANITI SE MORAMO, kako znamo i umemo – s onim što imamo!

– Putin je preveliki hrišćanin da bi dočekao da vidi kraj čovečanstva u totalnom nuklearnom ratu. Pre će se povući nego gledati istrebljenje ljudske vrste – sažima osnovnu ideju ovog dokumenta Vedin.

Pošto misle, piše politikolog Slobodan Antonić, da će Rusi u jednom trenutku da se uplaše opšteg pomora, kaže Vedin, „oni će sa radošću gledati snimak prvog udara i nuklearnog uništenja ruskih gradova – sigurni u nekom skloništu, duboko pod zemljom”. I radovaće se što će „posle sloma Rusije” moći da kupe još jednu jahtu i naprave još jedan bazen iza kuće.

Njegovu analizu prenosimo u celini!!!

Jer, njihov cilj nije ovaj ili onaj ustupak Moskve. Rusi bi mogli, kaže Džatras, da predaju Donbas, napuste Krim i sami obese Asada – ali, to ne bi ništa promenilo u američkoj spoljnoj politici. Anglosaksonskom elitom, naime, vlada sumanuti antirusizam koji ne potiče od toga šta Rusi rade, nego šta Rusi jesu. Zato je njihova glavna stoletna lozinka: Russia delenda est = Rusija se mora razoriti!


(VIDEO) DA LI NAM OVO BAŠ TREBA, MOSKVA SPREMNA DA NAM POŠALJE S-550! Rusija nas računa za saveznika u okršaju sa NATO i Zapadom! AKO PREGOVORI PROPADNU BIĆE…


Lavrov SPUSTIO NA ZEMLJU NATO: Tri meseca su bombardovali Jugoslaviju, A SEBE ponosno NAZIVAJU ODBRAMBENIM SAVEZOM!

Lavrov SPUSTIO NA ZEMLJU NATO: Tri meseca su bombardovali Jugoslaviju,  A SEBE ponosno NAZIVAJU ODBRAMBENIM SAVEZOM!

– Rusija je previše velika – objašnjava Pol Kenedi, „trebalo bi da napusti veći deo Sibira”, inače će „i dalje slabiti” (?!). 

Volter Mid je predlagao da Rusija proda istočni Sibir SAD-u, a slično je pisao i New York Press. Oto fon Habzburg je nudio Rusiji članstvo u EU „kad napusti azijske oblasti koje danas zovemo Sibirom”, a Zbignjev Bžežinski je očinski savetovao da bi „labava konfederacija, sastavljena od evropske Rusije, Sibirske republike i Dalekoistočne republike, mogla da se razvija brže no sadašnja Rusija”.

Beta

I urednik britanskog Ekonomista žalio se da „privreda Rusije počiva na nepoštenim prihodima od vađenja i prodaje prirodnih resursa”, pa se u Britaniji do tančina razmatra kako izvršiti „kontrolisani raspad Rusije”. 

– Krajnji cilj SAD i NATO je da podele (balkanizuju) i pacifikuju Rusiju, ili je učine večito nestabilnom (somalizuju je). Bila bi svedena na teritoriju koja je deindustrijalizovana, osiromašena, bez odbrambenih kapaciteta i bez sposobnosti za eksploataciju sopstvenih resursa”, lepo se analizira u članku „Podela Rusije posle Trećeg svetskog rata” .

(VIDEO) LONDON ČEKA DA PUTIN ISPALI PRVI METAK, ONDA KREĆE NA RUSIJU! Britanski premijer Boris Džonson preti, kako će reagovati Moskva?!

Stratfor, ta „CIA u senci”, u svojoj projekciji za razdoblje 2015-2025. predviđa da je „malo verovatno da će Ruska Federacija preživeti u sadašnjem obliku”. Rusija će, kaže Stratfor, ponoviti iskustvo raspada SSSR, što će „dovesti do formalne i neformalne fragmentacije Rusije”.

Imperijalni atlantisti, dakle, hoće da razore Rusiju i preotmu joj Sibir, i samo ako procene da to mogu postići nuklearnim napadom – neće se od toga libiti.

A Srbija? Atlantisti nas vide kao „ruskog trojanskog konja” na Balkanu, a taj stereotip još više podgreva njihova ovdašnja peta kolona. Ona neprestano denuncira Srbiju kao „ključnu ispostavu ruske politike, ne samo na Balkanu nego i šire”, odnosno kao „ključni faktor destabilizacije u regionu, u svrhu sprovođenja ruske spoljne politike”.

Navodno, u Srbiji postoji „kvislinški odnos prema Rusiji”, „srpski nacionalizam postao je tek produžena ruka ruskog”, odnosno kod nas deluje „ruska agentura” i „ekstremističke grupe pod očiglednom kontrolom srpskih i ruskih službi”. Putinova Rusija nam otima ostatke evropskog identiteta, ekonomskog potencijala i zdrave pameti”, pa je  u Srbiji na delu „evolucija iz srpskog šovinizma u kvislinški putinizam”, tačnije u „kvislinški projekat putinovske Srbije” (isto).

LNR NA NOGAMA! Ukrajinski specijalci stigli u Donbas!

Uopšte, u Srbiji je na delu „ruska ratnohuškačka propaganda”, a „mediji i inteligencija, nakon Velike Srbije, smislili su ideju ruske gubernije”, kao deo „izdajničkog delovanja državnih službi, dominantne “inteligencije” i krugova u SPC” . „Srpski rusofili zapravo su klasična peta kolona i potencijalni kvislinzi, bili plaćeni ili neplaćeni”.

Rusi su, inače, krivi za sve loše što nam se desilo: „caristička Rusija uvukla je Srbiju u Prvi svetski rat”, za albansku pobunu na Kosovu 1981. i raspad Jugoslavije 1992. krivi su zapravo Rusi, a oni su krivi i za ubistvo Đinđića. Jednostavno, „vreme je da Srbija raščisti sa Rusijom i da se okrene Zapadu”.

Problem je u tome da Srbi vole Ruse. Prema istraživanjima samih atlantista, 72% građana Srbije smatra da je uticaj Rusije kod nas dobar za Srbiju,  68% da je uticaj EU loš, a 59% da je uticaj SAD rđav. U slučaju rata NATO protiv Rusije, simpatije Srba očigledno bi bile na strani Rusa, a to bi se moglo privremeno neutralisati jedino ozbiljnom represijom.

Iz navednih citata vidi se da je kandidata za taj posao među našom kompradorskom elitom mnogo, pogotovo kod NATO lobista. Međutim, to neće ići tako lako, jer je najviše protivnika Vašingtona i Brisela među mlađim, urbanim svetom.

AP/Reuters/Fotoilustracija

Naravno, svi ćemo moliti Boga da nas ta čaša mimoiđe i niko ovde ne želi da se ponovo kači sa NATO. Ali, mi znamo da ako Zapad slomi Rusiju u sledećem koraku će hteti da se obračuna i s nama. Jer, i Srbiji je, kao sredinom prošlog veka, u konačnici namenjena sudbina „bele kolonije”.

Britanija se OPASNO NAOŠTRILA NA RUSIJU… Prete proširenju sankcija Moskvi! Ministarka spoljnih poslova: Zajedno sa NATO radićemo na pružanju podrške Ukrajini!

Zato se moramo braniti. Rusi kažu da kada psa biju palicom – u Koreji, recimo, kako bi mu meso bilo mekše za jelo – on se može spasiti samo ako ugrize ne palicu, već zlotvora, i to direktno za grlo. Moskva je spremna da svakog mogućeg napadača i zlostavljača bije u glavu.

To ćemo i mi ovde morati da radimo. Kako znamo i umemo. S onim što imamo. I koga dohvatimo. Pa da vidimo hoće li na Srbima lomiti zube i ova imperija pohlepe, mržnje i zla.