in

SRAMOTA KOLIKO MRZE NOVAKA! Isplivao koliko je gnusnih i jezivih poruka dobio Đoković!

Kada je ministar za imigracije u Australiji, Aleks Houk, iskoristio pravo koje mu daje tamošnji zakon da bilo kome uskrati vizu bilo je jasno koliko je nepravde načinjeno najboljem sportistu sveta!

Ophodili su se prema Srbinu kao prema kriminalcu, a video je ceo svet i hotel za imigrante gde je bio smešten! Sve je ličilo na loš rijaliti, ljudi su pratili uživo suđenje na kome je Novak Đoković “oslobođen”, a onda ga je zadesio novi šok!

Starsportphoto

 

Sada je poznat i broj užasnih, bednih i sramnih poruka koje je Novak dobio u tom periodu. Agencija “Pickswise” je obelodanila koliko je koji teniser ili teniserka, dobio pretećih, vulgarnih i sličnih poruka na Tviteru u 2021. godini! Zvanično, u 2021. godini, najviše uvreda  dobila je Naomi Osaka, zbog svojih stavova o važnosti psihičkog zdravlja, ali i problema kroz koje je prolazila zbog svoje psihe! Ona je dobila čak 32.415 puta neprimerenu poruku, dok je  na drugom mestu je Serena Vilijams, sa 18.118 takvih poruka! 

Reuters

 

Na trećem mestu je sa 11.732 bio je Endi Marej. Na četvrtom neslavnom mestu se našla Simona Halep sa 10.094  dok je peta pozicija pripala našem Novaku Đokoviću sa 8.439 uznemirujućih poruka na ovoj čudnoj listi.


NOVAK U NOĆNOM PROVODU! Fanovi ne veruju očima! Da li je ovo moguće? (VIDEO)

NOVAK U NOĆNOM PROVODU! Fanovi ne veruju očima! Da li je ovo moguće? (VIDEO)


ŠPANCI, KAPA DOLE! Novak u Madridu! Hoće ga po svaku cenu, ne plaše se vlasti!

ŠPANCI, KAPA DOLE! Novak u Madridu! Hoće ga po svaku cenu, ne plaše se vlasti!

Agencija je objavila da je samo u periodu od 4. do 10 januara 2022, Srbin dobio dodatnih 7.354 poruka mržnje putem Tvitera! Tužno, bedno i jadno…