in

SPUSTIO GA SAMO TAKO! Američki novinar ISPROZIVAO Jokića, a onda DOBIO ŠTA JE TRAŽIO! O ovom odgovoru BRUJI AMERIKA! (VIDEO)

SPUSTIO GA SAMO TAKO! Američki novinar ISPROZIVAO Jokića, a onda DOBIO ŠTA JE TRAŽIO! O ovom odgovoru BRUJI AMERIKA! (VIDEO)

Njega na društvenim mrežama prati oko pola miliona ljudi i nikako se ne slaže sa Lajonsom koji je ovo rekao za Jokića:

– Ja nisam neko ko voli Jokića. Na isti način na koji bi me moji prijatelji napali zbog Karmela Entonija, kako je njegova poenterska igra posebna… Jokić je toliko specijalan da morate da vodite napad kroz njega, kao što ste morali i sa Melom i to vas ne može daleko dovesti – izjavio je Lajons i dodao:

– Čak 41 od prethodne 43 finalne serije imale su bar jednog od ovih igrača: Majkl Džordan, Leri Bird, Hakim Oladžuvon, Medžik Džonson, Šakil O’Nil, Tim Dankan, Kobi Brajant, Stef Kari, Lebron Džejms. Mislim da je Jokić odličan, da je imao sjajan niz, ali da li mislim da je jedan od najvećih košarkaša? Ne, ne mislim – poručio je Lajons.

Ledžend of Vining ga je “spustio” rečima da niko koga je pomenuo, nije postao priznat, pre nego je ušao u zrelije godine za sportistu. 

– Svi faktori ukazuju na to da će Jokić biti takav košarkaš, samo su mu potrebni saigrači oko njega. Ali čak i da nije na toj listi, ne znači da neće biti velikan. Čarls Barkli, Karl Meloun, ima još igrača koji su Top 20, Top 25 svih vremena, koji nisu na toj listi, ali su i dalje veliki igrači.

Lajonsu su mnogo zanimljivioji, recimo Luka Dončić ili Džimi Batler. 

– Samo na Istoku mogu da pobrojim šest, sedam momaka… Pre bih birao i Luku Dončića. Pre dve godine možda bih birao i Pola Džordža. Radije bih uzeo i Devina Bukera – rekao je on.

Pratite nas na društvenim mrežama