in

ŠPANAC U EKSTAZI ZBOG DELIJA! “Dame i gospodo, ovo je Beograd! Ovde je kao u kotlu”

ŠPANAC U EKSTAZI ZBOG DELIJA! “Dame i gospodo, ovo je Beograd! Ovde je kao u kotlu”

Ali, oduševili su igrači crveno-belih igrom i borbom, kao i navijači, mkoji su napravili sprektakl pred početak utakmice. 

Tokom intoniranja himne Evrolige, navijači su bacili crvene i bele konfete što je stvorili neverovatan efekat kojim je španski komentator bio oduševljen.

I lete konfete. Sjano. Impresivan ambijent od prvog momenta. Dame i gospodo ovo je Beograd. Ovo je Pionir. Ovo je super – počeo je španski koementator i nastavio:

Navijači Blaugrane snimaju kko bi video podelili u svojim watsup grupama jer je ambijent veoma vreo. Karte su rasprodate za sat i po kada su puštene u prodaju ove nedeje. Skoro dva sata pre početka utakmice sudije su došle do zapisničkog stola i dobile zvižduke. Već tada je nekoliko sektora bilo puno. Ovde ja kao u kotlu, kao i uvek. 


NOVA BRUKA EVROLIGE! Ponovo se OGREŠILI o Zvezdu! Izostavili crveno-bele iz čestitke, pa ih ekspresno VRATILI! (VIDEO)


EVROLIGA ISPOŠTOVALA ZVEZDU! Mirotićeva trojka iz auta nije ni među TOP 10 poteza! (VIDEO)

EVROLIGA ISPOŠTOVALA ZVEZDU! Mirotićeva trojka iz auta nije ni među TOP 10 poteza! (VIDEO)

Inače, meč je u dodatnih pet minuta odveo trojkom Nikola Mirotić, ali je pri šutu nagazio aut-liniju što je kasnije on, kao i Evroliga priznao, izvinivši se timu sa Malog Kalemegdana. Crveno-beli su zatražili poništavanje meča ili odigravanje nove utakmice.

Ipak, ono što je mnogima promaklo da su sudije napravile još jednu kardinalnu grešku na štetu Zvezde. Na 11 sekundi do kraja, Stefan Marković je imao dva bacanja pri rezultatu 81:79 za Crvenu zvezdu. Bivši igrač Virtusa je pogodio prvo, ali je promašio drugo, međutim, na snimku se jasno vidi da su kod drugog bacanja igrači Barselone ušli u reket i pre samog izbacivanja lopte.

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama