in

ŠMEKERSKI POTEZ TADIĆA! Pogođen čašom piva u glavu, a onda je ovako UĆUTKAO navijače! (VIDEO)

Opet je Tadić bio “režiser” preokreta, asistirao je Klasenu u prvom minutu nadoknade, a potom i pogodio iz penala u pet minuta kasnije.

Dušan Tadić je bio precizan sa bele tačke, a potom je utišao navijače pa je sa tribina poletela čaša s pivom. Jedan od nezadovoljnih navijača Groningena je bio precizan i pogodio je Tadića u lice.

Ali, nije to uticalo na našeg asa. Svako drugi bi na njegovom mestu pao na travu, možda i naterao sudiju da reguje, ali je Tadić reagovao šmekerski. “Otresao” je pivo sa kose i lica i nastavio da slavi sa saigračima pred navijačima Groningena.


TADIĆ NIJE IZDAO PRIJATELJA! Ne želim da mu sudim, pretvorio mi je san u stvarnost!


SRBIJO, PONOSNA BUDI! Tadić je LJUDINA, Holanđani su POLUDELI za njim!

SRBIJO, PONOSNA BUDI! Tadić je LJUDINA, Holanđani su POLUDELI za njim!

Tadić je ovo reagovao jer je u ovom klubu proveo deo karijere. Po odlasku iz Vojvodine stigao u Groningen 2010. godine i proveo dve sezone u njihovim redovima, da bi nakon 14 golova otišao u Tvente u transferu vrednom 8 miliona evra.

Na to je podsetio i navijače Groningena koji su se bezobrazno poneli i koje najverovatnije čeka žestoka kazna zbog incidenta na meču sa Ajaksom.

Zaradili su novac od mene! Beležili smo fantastične rezultate, mislim da sam im podario mnogo zabave. U mojoj eri su ostvarili najbolje rezultate u istoriji i mislim da ovo nisam zaslužio. Veoma sam razočaran, činio sam ih srećnim i ponosnim, doneo im novac –  rekao je Tadić posle utakmice tamošnjim medijima.

Nisam zaslužio ovo, ali svako ima svoj izbor – zaključio je srpski kapiten.

Pratite nas na društvenim mrežama