in

SLOMILA SE, ZAPLAKALA I OTVORILA DUŠU! Srceparajuće reči supruge Mihaela Šumahera!

SLOMILA SE, ZAPLAKALA I OTVORILA DUŠU! Srceparajuće reči supruge Mihaela Šumahera!

Šumaher je 2013. godine na skijanju zadobio teške povrede i oštećenja mozga, a od tada ga niko nije video u javnosti. Legendarni Mihael Šumaher dobio je Državnu nagradu pokrajine Severne Rajne-Vestfalije za humanitarni angažman, a nagradu je u njegovo ime preuzela supruga Korina.

Korina je bila sa ćetkom 25-godišnjom Đinom, a nije mogla da sakrije emocije tokom ceremone. Rasplakala se, slomila i proznala da joj muž nedostaje!

Korina Šumaher plakala

Nedostaje mi Mihael svaki dan, ali ne samo meni. Nedostaje deci, porodici, njegovom ocu, svima. Svima nam fali, a on je tu. Drugačiji je, ali tu je i to nam daje snagu. Pokušavamo da nastavimo dalje kao porodica, što bi on i hteo. Uvek nas je štitio, a sad štitimo mi njega –  rekla je Korina Šumaher kroz suze. 


NE SMEJU DA PISNU O ŠUMAHERU! Komšije Nemca nisu videle od 2013. godine!


DOK ŠUMAHER VODI ŽIVOTNU BORBU! Njegova supruga RASIPA milione! Evo na šta je potrošila OGROMAN novac!

DOK ŠUMAHER VODI ŽIVOTNU BORBU! Njegova supruga RASIPA milione! Evo na šta je potrošila OGROMAN novac!

reuters

Korina Šumaher sa ćerkom Đinom

Njihov sin Mik koji trenutno vozi Formulu 1 za Has nije mogao da se pojavi na svečanosti, a kao pratnja Korini i Đini-Mariji bio je Žan Tod, nekadašnji predsednik FIA i šef Ferarija. 

Upoznao sam Mihaela pre 30 godina u Ferariju i on spaja milione nas – rekao je Žan Tod. 

– To je normalno, niko nije bio spreman da sve ovo bude tako emotivno za Korinu, ali nekada je i dobro da malo izgubite kontrolu – rekao je Tod.

Šumaher je 2013. godine na skijanju zadobio teške povrede i oštećenja mozga, nakon čega je uveden u indukovanu komu. Šumaher je bio u indukovanoj komi iz koje se probudio nakon šest meseci. Ali, već devet godina javnost nema konkretne informacije o Nemcu, porodica ga čuva u tajnosti u jednom švajcarskom selu kod Ženeve. 

Bonus video

Pratite nas na društvenim mrežama