in

SINIŠA MALI: U jednoj maloj Srbiji pokazali smo da smo bolji i uspešniji od mnogo većih od nas!

SINIŠA MALI: U jednoj maloj Srbiji pokazali smo da smo bolji i uspešniji od mnogo većih od nas!

-Pokazali smo da smo jedinstveni i da umemo da se nosimo sa krizama jer ovo je bila treća godina krize još od korone.

Ali država je opet reagovala kada je trebalo pomoći i privredi i građanima. U novembru smo podigli penzije, danas je prvi januar mi krećemo sa povećanjem plata, 12,5 posto dodatnih povećanja penzije, povećanje minimalne zarade. Idemo sa time da na našem računu budžeta imamo 300 milijardi dinara.

Videli ste inflaciju, ista je novembar i decembar, zaustavlja se i sad očekujemo da će dalje da pada, imamo i grejanje i gasa i struje, sve je mnogo, mnogo bolje nego što smo očekivali.


OVAKO SE ZAJEDNO BORIMO PROTIV SIVE EKONOMIJE! Ministar Mali objavio radosne vesti


NOVA PRAVILA ZA “UZMI RAČUN I POBEDI”: Ministar Mali predstavio DIGITALNI FORMAT nagradne igre, prvo izvlačenje 28. decembra

NOVA PRAVILA ZA UZMI RAČUN I POBEDI: Ministar Mali predstavio DIGITALNI FORMAT nagradne igre, prvo izvlačenje 28. decembra

Pokazali smo energiju, snagu i zato želim da zahvalim građanima Srbije i na poverenju koje su nam ukazali na izborima koji su bili prošle godine. Srbija je pokazala da je naučila da pobeđuje u onome u čemu do sada nije pobeđivala, ekonomija , privreda, nova radna mesta. Mi imamo rekordno nisku nezaposlenost, imamo rekordne strane investicije, gradimo metro u Beogradu, auto puteve, gradimo bolnice, gradimo škole.

Ako pogledate ostale zemlje, na primer Nemačku, nemaju ni lekova u apotekama, imaju ogromnih problema, pitanje da li će imati struje, grejanja. Kod nas u Srbiji, u jednoj maloj Srbiji pokazali smo da smo bolji i uspešniji od mnogo većih od nas – rekao je Siniša Mali u Novom jutru.

Pratite nas na društvenim mrežama