in

SANDRU NIKAD NIJE SPOMENUO, A NI NE LIČI NA NJEGA! Zorica Marković otkrila šokantne tvrdnje o pokojnom Ninu: BIO JE ŽENSKAROŠ, ALI SUMNJAM DA JOJ JE ON OTAC!

Zorica Marković bila vrlo bliska s pokojnim pevačem Ninom Rešićem, pa je pomenula da ne smatra da je on pravi otac bivše zadrugarke i pevačice Sandre Rešić. Zorica je otkrila da pevač rijaliti-zvezdu skoro nikada nije pominjao, kao ni njenu majku Cicu, ali da niko od kolega nije smeo da ga direktno pita šta je razlog tome.

Printscreen You Tube

Zorica Marković

– Kad su deca u pitanju, samo je spominjao ćerku s jednom ženom, ali Sandru Rešić nikada. Ona se pravdala kako ocu nije stigla na sahranu, ali prava istina je da oni nisu imali dobar odnos. On nikad nije hteo da je smatra ćerkom. Nikad je nije pomenuo, kao da nije njegova. Ni njenu majku. Možda je malo brutalno ovo što kažem, ali ona meni i ne liči na oca. Nije mi to jasno nimalo.

printscreen

Pevačica je za “Ispovesti” je progovorila i o detaljima iz vremena kada je Nino harao estradom.

– Što se pokojnog Nina Rešića tiče, on je bio veliki ženskaroš. Stalno smo se sretali na nastupima, menadžeri su nas spajali kad radimo i to su bile stvarno tezge za pamćenje. Uvek mi je bio drag, ali nam je druženje bilo aseksualno. Uvek je menjao žene, bio je lep čovek. Trajao mu je jedan brak, pevala sam na svadbi, ali je mnogo švrljao sa strane. Svi smo mi to u estradnim krugovima dobro znali, ali je svako gledao svoja posla. Šta mene ugrožava to što on prosto voli žene?! Ništa ja nemam s tim – rekla je Markovićka.


“BLIC” PROSLAVIO 26. ROĐENDAN! Gala proslavu posetio je veliki broj gostiju! CECA RAŽNATOVIĆ SE LATILA MIKROFONA!

BLIC PROSLAVIO 26. ROĐENDAN! Gala proslavu posetio je veliki broj gostiju! CECA RAŽNATOVIĆ SE LATILA MIKROFONA!


NEKO NE ZARADI TOLIKO ZA CEO ŽIVOT! Kristijan Golubović otkrio koliki mu je HONORAR, od cifre će vas zaboleti glava!

NEKO NE ZARADI TOLIKO ZA CEO ŽIVOT! Kristijan Golubović otkrio koliki mu je HONORAR, od cifre će vas zaboleti glava!

BONUS VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama