in

RAT SA SANJOM SE NASTAVLJA! Ponovo se oglasila Kaća Živković! SANJA ĆE ZANEMETI

Folkerka se iznenadila što su joj koleginice pružile veliku podršku, pa je imala potrebu da im se javno zahvali.

Nakon što je Kaća osula paljbu po voditeljki Pinka, oglasilo se nekoliko pevačica na Instagramu. One su lajkovale Kaćin post, a pojedine su je podržale u komentarima. Živkovićeva je zbog toga osetila potrebu da im se obrati, pa je poručila.

Veliko hvala koleginicama koje su me podržale i koje su uz mene. Samim tim su pokazale da drže i do sebe. Uvek me je najviše bolela nepravda i nikada neću dati na sebe i dozvoliti da neko blati i omalovažava nešto što se godinama gradi teškim, napornim i poštenim redom – poručila je Kaća. 
Uz Živkovićevu su stale brojne koleginice, među kojima su Aleksandra Bursać, Milena Ćeranić, Maja Nikolić, Rialda.

Katarina je pobesnela zato što je Sanja iz svoje emisije Magazin IN izbacila važan deo njenih rečenica. 


RAT NA ESTRADI! Kaća Živković oplela po Sanji Marinković: Zoveš u emisiju da bi nas vređala! PROSTITUTKI IMA I MEĐU VODITELJKAMA!


HAOS U EMISIJI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu zadrugarku videla u studiju, pa joj poručila: Lupala bih ti šamare dan i noć!

HAOS U EMISIJI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Bivšu zadrugarku videla u studiju, pa joj poručila: Lupala bih ti šamare dan i noć!

 – Pošto je moj komentar u emisiji Magazin In kod Sanje Marinković na pitanje postavljeno Maji Marinković i meni “da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnonost da odbranim sebe, svoju profesiju i svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar – napisala je Kaća, pa nastavila:

Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: “Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem – ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju” – napisala je pevačica i dodala: