in

RASPADA SE EKONOMIJA LAŽNE DRŽAVE! Prištinski mediji ovu vladu nazivaju najnesposobnijom, sada je jasno zašto Kurti kidiše na Srbe i izaziva haos!

RASPADA SE EKONOMIJA LAŽNE DRŽAVE! Prištinski mediji ovu vladu nazivaju najnesposobnijom, sada je jasno zašto Kurti kidiše na Srbe i izaziva haos!

Ekonomisti smtraju da ovakvo stanje na tzv. Kosovu pokazuje nedostatak odgovornosti i hrabrosti u vladi, te upozoravaju da bi zbog toga godina mogla da se završi stagflacijom, terminom koji objašnjava situaciju kada postoji ekonomska stagnacija, a istovremeno rast cena se nastavlja.

printscreen

Nikada u poslednjih 10 godina tzv. Kosovo nije imalo niže ostvarenje budžeta namenjenog kapitalnim investicijama, koje statistika jasno pokazuje, dok Kurti ćuti o tome i pokušava da izazove nemire i nametne mere neusaglašene u dijalogu dveju strana.

Podsetimo, prošlog vikenda tzv. kosovska policija je najvila da je sve spremno za početak zamene tablica sa srpskim oznakama za tzv. kosovske, a proces bi trebalo da počne 1. avgusta.

Radi se o registarskim oznakama Republike Srbije za gradove na Kosovu i Metohiji – PR, KM, PZ, GL, UR, PE, DA ili ĐA, koje moraju da budu zamenjene onima sa oznakom RKS najkasnije do 30. septembra. Od početka avgusta jedini način za ulazak na KiM za one koji imaju srpska dokumenta biće izdavanje deklaracionog lista (za sve starije od 16 godina).

Ovom odlukom Kurti je najotvorenije zapretio ratom protiv Srba na Kosovu i Metohiji.

Odluka institucija u Prištini da zabrane srpske lične karte i nakon 30. septembra ukinu važenje registarskih oznaka sa imenima srpskih gradova KM, GL, PR, UR i drugima, uz najavu da će nakon tog roka ta vozila biti oduzimana, predstavlja direktni udar na sve Srbe i južno i posebno severno od Ibra. Nedopustivo je da na to predstavnici međunarodne zajednice ćute i prave se nevešti. Srbi neće dozvoliti da budu proganjani i ubijani i da im se oduzima imovina.

Pratite nas na društvenim mrežama